Obnoviť stránku

BOSCH MUM4427

4,6 37 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MUM4427

Uľahčite si v kuchyni svoju prácu na maximum. Kuchynský robot BOSCH MUM4427 si poradí s ľahkým i ťažkým cestom a vďaka cukrárskej súprave vám pomôže pripraviť tie najlepšie dezerty ako z cukrárne. BOSCH robot je vybavený 3D planetárnym miešaním, ktoré sa postará o rovnomerné miešanie všetkých surovín. Cesto sa navyše nelepí na boky ani dno misy. Kuchynský robot BOSCH MUM4427 sa ľahko udržuje. Väčšinu príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu. Pre dobrú stabilitu je BOSCH kuchynský robot vybavený gumovými nožičkami. K dispozícii sú štyri rýchlostné stupne a výkonný motor s príkonom 500 W.


Kľúčové vlastnosti kuchynského robota BOSCH MUM4427, biele vyhotovenie

  • Výkonný 500 W motor BOSCH
  • 3D planetárne miešanie
  • Štyri rýchlostné stupne
  • Multifunkčné rameno s tromi druhmi pohonu
  • Súprava na miesenie a miešanie
  • Ľahké čistenie
  • Časť príslušenstva je možné umývať v umývačke riadu

Kuchynský robot BOSCH MUM4427 je vhodný aj na ťažké cestá

Uľahčite si pečenie na maximum s kuchynským robotom BOSCH MUM4427. Motor s príkonom 500 W si poradí aj s ťažšími kysnutými cestami. K dispozícii sú štyri rýchlostné stupne na otočnom voliči, vďaka ktorým ľahko a rýchlo spracujete suroviny do potrebnej konzistencie. Plastová misa pojme až 1 kg múky plus prísady. Maximálne množstvo cesta je 2,7 kg. Misa obsahuje priehľadný kryt proti odstrekovaniu, s plniacim otvorom.

3D planetárne miešanie pre perfektné výsledky

3D planetárne miešanie sa postará o rovnomerné miešanie prísad. Metla sa pohybuje do troch smerov, zatiaľ čo pohon sa otáča opačne. Vďaka tomuto riešeniu sa účinne primiešava cesto z bokov, z dna aj zo stredu misy. Cesto je tak pekne nadýchané a konzistentne premiešané.

S kuchynským robotom BOSCH MUM4427 pripravíte dezerty ako z cukrárne

Radi by ste prekvapili svojich hostí prvotriednymi zákuskami? Robot na miesenie cesta BOSCH MUM4427 so svojou cukrárskou súpravou vykúzli tie najlepšie dezerty. Súčasťou príslušenstva je miešacia metla, šľahacia metla a miesiaci hák. Vďaka nadstavcom pripravíte ako ľahký a nadýchaný sneh, tak kysnuté koláče.

Jednoduché čistenie aj skladovanie

Aby ste nemuseli tráviť veľa času upratovaním, môžete väčšinu príslušenstva umývať v umývačke riadu. Navyše, domáci robot BOSCH MUM4427 má hladký povrch a jednoducho ho môžete utrieť handričkou. Pre ľahšie skladovanie je možné kábel navinúť a nebude tak nikde prekážať.

Bezpečnosť predovšetkým

Pre vaše bezpečie a pohodlné používanie je robot do kuchyne BOSCH MUM4427 vybavený gumovými nožičkami, ktoré sa postarajú o maximálnu stabilitu prístroja počas používania.

Parametre a špecifikácia

Príslušenstvo

Príslušenstvo miešacia metla, vtláčadlo, hnetací hák, nadstavec na strúhanie, priehľadný kryt misy, balónová metla
Objem misy 3,9 l

Vlastnosti

Príkon 500 W
Spôsob miešania Planetárne
Počet rýchlostí 4

Materiál

Materiál misy Plast
Materiál plášťa Plast
Materiál vnútorných prevodov Plast

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 26,5 cm
Šírka 26,5 cm
Výška 30,5 cm
Hmotnosť 4,14 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  EAV3141b
Produktové číslo:  MUM4427
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18