Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bosch MFQ25200

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MFQ25200

Ručný mixér predstavuje nepochybne jedného z nenahraditeľných pomocníkov každej kuchyne. Ručný mixér MFQ25200 značky BOSCH v bielom vyhotovení vás poteší naozaj tichým chodom. K dispozícii vám budú 2 univerzálne turbo metly a 2 hnetacie háky z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele. Mixér BOSCH MFQ25200 má 4 nastaviteľné rýchlosti a turbo stupeň. Iste oceníte aj 2 zabudovaná LED svetlá, ktoré vám prácu v kuchyni uľahčia a spríjemnia. Motor s modernou technológiou BOSCH poskytuje prístroju vysoký výkon, tichú prevádzku a nízku hmotnosť. S týmito vlastnosťami a kvalitnými nadstavcami môžete ľahko pripraviť naozaj veľké množstvo pokrmov a rôznych dobrôt.


Kľúčové vlastnosti ručného mixéra BOSCH MFQ25200 biely

  • Biely ručný mixér MFQ25200 značky BOSCH predstavuje nenahraditeľného pomocníka v kuchyni
  • 2 turbo metly a 2 hnetacie háky z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele
  • Ručný mixér MFQ25200 má 4 nastaviteľné rýchlosti a turbo stupeň
  • Výkonný motor s modernou technológiou zaistí tichú prevádzku
  • Nízka hmotnosť mixéra
  • Dve veľmi praktické LED svetlá
  • Mixér BOSCH MFQ25200 má ergonomickú rukoväť vhodnú pre pravákov aj ľavákov

Ručný mixér BOSCH MFQ25200 ponúkne vysoký výkon

4 rýchlosti pre perfektné pokrmy

Ručný mixér BOSCH MFQ25200 je skvelý pomocník pre varení. Pri pečení múčnikov sa bez krásne pevného snehu nezaobídete. Aj s tým vám však mixér ľahko pomôže. BOSCH MFQ25200 vám ponúkne 4 rýchlosti, vďaka ktorým vytvoríte perfektnú konzistenciu najrôznejších ciest. Primiešajte pozvoľna všetky potrebné ingrediencie alebo využite funkciu TURBOktorá vám naopak pridá extra výkon. Na každý úkon si sami zvolíte najvhodnejšiu rýchlosť.

Výkonný motor ručného mixéra BOSCH

Ručný mixér disponuje silným, tichým a ľahkým motorom s príkonom 500 W, ktorý vám zaistí dokonalé výsledky počas mixovania. Ručný mixér BOSCH MFQ25200 vám pomôže s miesením, šľahaním aj mixovaním. Vďaka kvalitnému príslušenstvu si hravo poradí so zapracovaním aj tuhšieho cesta či prípravou rôznych krémov.

Prvotriedna kvalita ručného mixéra BOSCH MFQ25200

Ľahké pečenie vďaka kvalitným hnetacím hákom

Miesiace háky slúžia na miesenie cesta, preto je veľmi dôležité, aby boli vyrobené z kvalitného materiálu. Ručný mixér BOSCH MFQ25200 je vybavený vysokokvalitnými hákmi z nehrdzavejúcej ocele, ktoré vám zaistia perfektné výsledky. Háky si hravo poradia s každým cestom, dokonca aj tým tuhším. S metlami zasa ľahko a rýchlo ušľaháte smotanu či vaječné bielky. Odteraz bude pečenie úplná hračka.

Pri práci vám poskytne úplný komfort

Pre výmenu nástrojov ručného mixéra BOSCH stačí stlačiť jediné tlačidlo

Výmena príslušenstva pomocou jediného tlačidla vám umožňuje rýchlu, jednoduchú a spoľahlivú výmenu. Šľahacie a hnetacie nadstavce tak pohodlne vymeníte kedykoľvek budete potrebovať. Po dokončení práce stačí nadstavce zložiť a vložiť do umývačky riadu alebo umyť pod tečúcou vodou.

Odľahčený plášť šľahača pre pohodlnejšiu manipuláciu

Ručný mixér BOSCH MFQ25200 je vybavený mäkčenou rukoväťou, vďaka ktorej je manipulácia s mixérom bezpečná. Výhodou je tiež odľahčený plášť mixéra, vďaka ktorému sa s mixérom BOSCH MFQ25200 dobre pracuje.

Zabudované LED svetlá ručného šľahača BOSCH

Iste oceníte aj 2 zabudovaná LED svetlá, ktoré vám prácu v kuchyni uľahčia a spríjemniaVďaka svetlám uvidíte na všetky spracovávané ingrediencie. Práca s ručným mixérom BOSCH MFQ25200 je tak veľmi jednoduchá a pohodlná.




Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Príkon 500 W
Počet rýchlostí 4
Funkcie Miesenie, Šľahanie
Vlastnosti Príslušenstvo vhodné do umývačky

Príslušenstvo

Príslušenstvo Miesiace metly, Šľahacie metly
Kód:  BOSRM663
Produktové číslo:  MFQ25200
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02