Obnoviť stránku

Bosch MFQ22100

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch MFQ22100

Radi varíte alebo pečiete? V tom prípade určite oceníte pomocníka do kuchyne, ktorý vám umožní prípravu ciest a krémov presne tak, ako si predstavujete, a navyše v rekordnom čase. Moderný motor tohto mixéra je vyrobený renomovanou firmou Bosch, čo je zárukou tej najvyššej kvality, ktorá umožňuje tichú prevádzku aj pri veľkom výkone. Môžete si vybrať zo 4 rýchlostí, a čo sa príslušenstva týka, k dispozícii sú nielen metličky na šľahanie a miešanie, ale tiež miesiace háky na prípravu cesta. Plastové časti, ktoré môžu prísť do kontaktu s jedlom, navyše neobsahujú diskutabilné BPA.

Kľúčové vlastnosti

  • 4 rýchlosti
  • obsahuje metličky na šľahanie a háky na miesenie
  • veľký výkon (príkon 375 W)
  • tichá prevádzka
  • ergonomický dizajn
  • prispôsobené aj pre ľavákov
  • žiadny BPA, ktorý by mohol prísť do kontaktu s jedlom
  • metličky a háky vhodné do umývačky

Pohodlný prevádzku

Vyhotovenie tohto prístroja je zárukou najvyššieho komfortu pri používaní. Mixér je ľahký a ergonomicky navrhnutý, takže  vám perfektne padne do ruky. Jeho dizajn navyše na rozdiel od väčšiny produktov, myslí aj na ľavákov a je pre nich absolútne vhodný a pohodlný. Čistenie a údržba je tiež mimoriadne ľahká - po skončení používania jednoducho vysuniete háky alebo metličky, k čomu slúži inteligentne umiestnené tlačidlo, a môžete ich umyť v umývačke. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 375 W
Počet rýchlostí 4
Funkcie Miesenie, Šľahanie
Vlastnosti Príslušenstvo vhodné do umývačky

Príslušenstvo

Príslušenstvo Základňa, Miesiace metly, Šľahacie metly
Kód:  BSHMR001a
Produktové číslo:  MFQ22100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03