Obnoviť stránku

BOSCH MAS 9555M

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH MAS 9555M

Perfektný kuchynský krájač značky BOSCH vás prekvapí mimoriadne ostrým nožom. Vhodný ako do domácnosti, tak do reštauračných zariadení. Ocení ho každý kuchár aj gazdiná. Nôž 2 v 1 MultiCut je vyrobený z ušlachtilej ocele a ľahko nakrája všetky druhy potravín. Tento nenahraditeľný pomocník nesmie chýbať v žiadnej kuchyni či reštaurácii. Kvalitná značková výroba a dlhodobá životnosť krájača je zaručená.

Kľúčové vlastnosti

  • Profesionálne elektrický krájač vhodný do domácnosti aj reštaurácií
  • Nakrája všetky druhy potravín (šunka, syr, zelenina, ovocie, pečivo)
  • Nôž 2 v 1 MultiCut z ušlachtilej ocele
  • Plynulé nastavenie šírky rezu 0 - 15 mm
  • Samonosná doska s náklonom 10 °
  • Momentová prevádzka
  • Ochrana prstov a držiak zvyškov
  • Úplné zakrytie noža

Krájajte ľahko a rýchlo

Samonosná sklonená doska uľahčí krájanie a zaručí, že nakrájané potraviny skĺznu priamo na integrovanú servírovaciu tácku. Vďaka dvojbodovému bezpečnostnému vypínaču sa nemusíte obávať zranenia pri krájaní. S týmto krájačom docielite ultratenké plátky, čo oceníte najmä pri príprave syrov alebo šunky. Možnosť nastavenia hrúbky až na 15 mm umožní nakrájať aj silné krajce chleba.

Ďalšie vychytávky

Prísavné gumové nožičky skvelo udržujú stabilitu prístroja. Prístroj je navyše pripravený na montáž do sklopnej alebo odklápacej dosky na vstavbu do kuchynského nábytku. Vďaka úložnému priestoru pre kábel ušetríte miesto na kuchynskej linke.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Elektrický

Kotúč a rez

Príkon 150 W
Max. hrúbka rezu 15 mm

Farba

Farba Strieborná

Druh

Druh Krájač
Kód:  EAV918a06
Produktové číslo:  MAS9555M
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08