Obnoviť stránku

BOSCH KIS86AF30

4,4 14 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH KIS86AF30

Kombinovaná vstavaná chladnička so systémom Easy Instalation pre jednoduchšiu a rýchlejšiu inštaláciu bez námahy. Mraznička s funkciou SuperFrost je umiestnená v spodnej časti a ponúka objem 74 l. Priestor obsahuje tri priehľadné mraziace boxy, z ktorých jeden je BigBox, s dostatkom miesta na nadrozmerné potraviny. S nízkou spotrebou energie patrí do energetickej triedy A++. Určite vás poteší aj nízka hladina hluku nepresahujúca 36 dB.


Moderná technológia

Funkcia LowFrost vám ušetrí veľa práce, pretože výrazne znižuje tvorbu ľadu. Chladničky s mrazničkami nevyžadujú časté odmrazovanie a spotreba energie zostáva konštantná. A ak potrebujete odmraziť spotrebič, máme pre vás to správne riešenie. Túto prácu urýchli a zjednoduší praktická ventilácia v spodnej časti spotrebiča.

Moderná technológia

Ovocie a zelenina v bezpečí

Ovocie a zelenina v bezpečí

Zásuvka HydroFresh Box značky Bosch bola špeciálne vyvinutá na skladovanie ovocia a zeleniny, ktoré udrží čerstvé až dvakrát dlhšie. Vlhkosť, vitamíny a chuť ovocia a zeleniny zostanú zachované oveľa dlhšie. Vďaka dokonalej izolácii zásuvky HydroFresh je možné udržiavať a regulovať vlhkosť pomocou dotykového ovládacieho panela v závislosti od typu a množstva uložených potravín. Okrem toho potraviny uložené v zásuvke sú pomocou zvlneného dna chránené pred kondenzovanou vodou.


Jednoduchá obsluha

Chladnička s mrazničkou sa vyznačuje  špičkovou technológiou regulácie a riadenia, ktorá udržuje konštantnú teplotu a dlhšiu čerstvosť potravín. Digitálny displej (LED) je dobre čitateľný a ľahko použiteľný. Cieľová teplota môže byť presne nastavená zvonka na najbližší stupeň teploty, čo zaručuje nízku spotrebu energie a efektívnu prevádzku.

Jednoduchá obsluha

Príjemné osvetlenie LED

Príjemné LED osvetlenie

LED svetlá prinášajú do chladničiek úplne nový koncept osvetlenia a zabezpečujú rovnomerné osvetlenie celého interiéru bez oslnenia. LED svetlá spotrebujú menej elektrickej energie ako konvenčné svetlá chladničky a vydržia po celú dobu životnosti (spotrebiča).


SuperFrost chráni jedlo a šetrí energiu

Funkcia SuperMrazenie chráni pred rozmrazovaním mrazené potraviny, vo chvíli keď do mrazničky ukladáte nové potraviny a práve vložené potraviny sa rýchlejšie zmrazia. Zariadenia s funkciou automatického mrazenia sa po dosiahnutí požadovanej teploty prepnú späť na normálnu prevádzku. Vďaka tomu nedochádza k plytvaniu energiou.

Superfrost chráni jedlo a šetrí energiu

Technológia podchladzovania

Technológia SuperChladenie

Ak je aktivovaná funkcia SuperChladenie, rýchlo sa ochladia potraviny, ktoré boli do chladničky práve vložené. Súčasne táto funkcia zabraňuje zníženiu teploty u potravín, ktoré už sú v chladničke. Ak chcete teplotu znížiť, stlačte tlačidlo na max. 2 °C. Aby sa predišlo zbytočne vysokej spotrebe energie, táto funkcia sa po 6 hodinách automaticky prepne späť.


BigBox na rozmerné potraviny

Zásuvka na hlboko zmrazené potraviny, na praktické usporiadanie už zmrazených potravín, alebo potravín s veľkým objemom napríklad torta, pizza. Nezáleží na tom, či musíte zorganizovať narodeniny pre vaše deti, alebo zmraziť svadobnú tortu. Zásuvka BigBox má dostatok priestoru na veľké mrazené potraviny.

BigBox pre veľké jedlo

Skladacia polica pre väčší priestor

Skladacia polica pre väčší priestor

Vďaka viacúčelovej poličke FlexShelf sú chladničky Bosch zvlášť flexibilné. Ak potrebujete miesto na malé nádoby, alebo plechovky, môžete rozložiť variabilnú časť. Ak potrebujete použiť priestor v dolnej časti na uloženie vysokých mís alebo fliaš, jednoducho ju opäť zložíte. Pod sklenenou policou takmer celkom zmizne, čím vám ušetrí priestor.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Žiadna

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Vstavaný model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky LED osvetlenie
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie, Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, ST

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 265 l
Mrazící výkon lednice za 24 h 7 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Žiadna

Rozmery chladničky

Výška chladničky 177 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 67 kg

Funkcie

Funkcie LED osvetlenie, Super chladenie, Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Voliteľný
Klimatická trieda SN, ST

Typ

Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Vstavaný model
Kód:  FAC2601d
Produktové číslo:  KIS86AF30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07