Obnoviť stránku

Bosch KGN36NW30

4,0 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bosch KGN36NW30

Perfektný spôsob uskladnenia potravín

Hľadáte kombinovanú chladničku s mrazničkou, ktorá by vám ponúkla množstvo skvelých funkcií, praktické a inovatívne technológie a navyše veľa priestoru na uloženie všetkých vašich potravín? Vyberte si spotrebič od známeho výrobcu domácich spotrebičov Bosch. Vďaka modernému a čistému vyhotoveniu, dokonale zapadne do interiéru každej kuchyne. Výkonný spotrebič patrí do energeticky úspornej triedy A++, a preto je vysoko šetrným nástrojom, vďaka ktorému ušetríte financie aj životné prostredie.



NoFrost A++

NoFrost A++

S technológiou NoFrost môžete dať odmrazovanie k ľadu.


Perfect Fit - možnosť flexibilnej inštalácie

Vďaka zdokonalenej technológii kondenzátora, už nie je potrebné udržiavať vzdialenosť chladničky od bočnej steny alebo nábytku. Uhol otvorenia dverí 90°, umožňuje plný prístup ku všetkým priehradkám, aj keď je chladnička umiestnená priamo pri stene.

Perfect Fit - možnosť flexibilnej inštalácie

Priehradka MultiBox

Priehradka Multibox

Priehradka so zvlneným dnom je ideálna na skladovanie ovocia a zeleniny.


EasyAccess Freezer Box

Rýchly a priamy prístup k zmrazeným potravinám, bez nutnosti vysúvať priehradku.

EasyAccess Freezer Box

LED osvetlenie

LED osvetlenie

Vnútorný priestor je rovnomerne osvetlený, bez oslnenia, v priebehu celej životnosti spotrebiča.


Systém Multi Airflow

Systém MultiAirflow využívajúci ventiláciu, produkuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu, ktorý zasahuje do všetkých úrovní chladiacich a mraziacich častí. Kolísanie teploty je minimalizované a doba trvania zapnutého chladenia sa znižuje. Vďaka tomuto systému si potraviny uchovajú chuť a arómu dlhšiu dobu.

Systém Multi Airflow

Funkcia SuperChladenie/SuperMrazenie

Funkcia Super Chladenie/Super Mrazenie

Ak je aktivovaná funkcia Super Chladenia/Super Mrazenia, dôjde k veľmi rýchlemu vychladeniu/zmrazeniu potravín, ktoré boli zakúpené. Zároveň táto funkcia zabráni ohrievaniu potravín, ktoré už v chladničke/mrazničke sú.

Kód:  BOCHL0012
Produktové číslo:  KGN36NW30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04