Obnoviť stránku

BOSCH KGF39SW45

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH KGF39SW45

S kombinovanou chladničkou/mrazničkou KGF39SW45 energetickej triedy A+++ nielen ušetríte, ale tiež oceníte jej nízku prevádzkovú hlučnosť 38 dB, vďaka ktorej vás nebude rušiť ani v otvorenej kuchyni. Nemecký výrobca Bosch svoje produkty vylepšuje radom inovatívnych technológií, čo potvrdzuje aj tento model chladničky. Chladiaca technológia VitaFresh udržuje vaše potraviny až 3× dlhšie čerstvé. Časť VitaFresh je rozdelená do dvoch zón líšiacich sa vlhkosťou vzduchu. Vlhká VitaFresh Zone je určená pre ovocie a zeleninu, ktorým uchová ich čerstvosť, chuť, arómu a vitamíny. Oproti tomu suchú VitaFresh Zone využijete na ukladanie mäsa, salám, syrov alebo rýb. Chladničku navyše nemusíte nikdy odmrazovať – vyniká perfektnou ochranou pred tvorbou ľadu NoFrost.

Kombinovaná chladnička firmy Bosch

  • Úsporná energetická trieda A+++
  • Premium LED osvetlenie vydrží počas celej doby životnosti
  • Premium TouchControl – 3 teplotné zóny, zvlášť nastaviteľné
  • Pri poruche skladuje potraviny ďalších 16 hodín
  • Flexibilná s Perfect Fit – možnosť umiestnenia priamo pri stene
  • Dobre čitateľný LCD displej integrovaný vo dverách
  • Užitočné samoodmrazovanie NoFrost
  • Funkcia SuperMrazenie so zamrazovacou automatikou
  • Optický a akustický alarm otvorených dverí
  • Kapacita 343 l (256 l chladiaca časť, 87 l mraziaca časť)
  • Rozmery (V × Š × H): 203 × 60 × 66 cm

NoFrost vám ušetrí námahu aj čas

S technológiou NoFrost je nepríjemné odmrazovanie minulosťou. Vzdušná vlhkosť sa totiž nehromadí v spotrebiči ani na uložených potravinách – zhromažďuje sa v centrálnom výparníku. Tento chladič sťahuje teplo z chladiacej časti a raz za čas spotrebič automaticky odmrazí. Výsledná kondenzácie je potom odvádzaná von a vďaka teplu kompresora sa účinne vyparuje v špeciálnej zbernej nádobe. Týmto spôsobom sa v spotrebiči znižuje vlhkosť a vo vnútornom priestore sa takmer netvorí ľad.

Super moderné funkcie

Aktivujte funkciu SuperChladenie a nechajte vašu chladničku extrémne rýchlo vychladiť práve vložené potraviny. Okrem toho tiež funkcia zabráni ohrievaniu surovín, ktoré už v chladničke boli. Teplotu jednoducho znížite stlačením tlačidla na max. 2 °C. A určite sa nemusíte obávať zbytočne vysokej spotreby energie. Funkcia sa cca po 6 hodinách automaticky prepne späť.

Ďalšia praktická funkcia je SuperMrazenie, ktorá chráni mrazené potraviny pred rozmrazením vo chvíli, keď dovnútra vkladáte potraviny nové. Navyše tieto novo vložené potraviny zmrazí rýchlejšie. S tým súvisí aj funkcia automatického zmrazenia, vďaka ktorej sa spotrebič prepne späť do normálnej prevádzky, hneď ako dosiahne požadovanú teplotu. Tento princíp zamedzuje plytvaniu energie.

Dlhotrvajúca chuť a aróma

Systém MultiAirFlow uchová potraviny presne také, aké ich máte radi. Studený vzduch prúdi rovnomerne a zasahuje do všetkých úrovní chladiacich aj mraziacich častí. Kolísanie teploty je minimálne a znižuje sa doba trvania zapnutého chladenia. Vďaka tomu potraviny nestrácajú svoju chuť a vôňu. Naopak, intenzívny pach, vydávaný z niektorých potravín, absorbuje systém AirFreshFilter. Spolu s funkciou AntiBacteria aktívne neutralizuje nepríjemné pachy vo vnútri chladničky a filtruje baktérie. Vzduch vo vnútri zostane čistý, svieži a pri otvorení chladničky vám do kuchyne nepreniknú nežiaduce arómy. Filter navyše nemusíte v priebehu životnosti spotrebiča meniť.

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Výparník, Antibakteriálne tesnenie
Chladenie a mrazenie chladničky Nulová zóna, Super chladenie, Super mrazenie, Samorozmrazovacia mraznička
Špeciálne funkcie chladničky No Frost
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 343 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 14 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 203 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 104 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 104 kg
Kód:  BOCHL0022
Produktové číslo:  KGF39SW45
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08