Obnoviť stránku

BOSCH KGE39AL42

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH KGE39AL42

Chladnička s mraziacim priestorom nadchne svojím naozaj efektívnym chladením - na trhu lepšie nenájdete! Aj cez svoj celkový obrovský objem 337 litrov, ktorý bohato uspokojí aj šesťčlennú rodinu, spadá so svojou spotrebou 156 kWh/rok do úspornej energetickej triedy A+++, takže šetrí našu planétu a aj rodinný rozpočet. Spoločne s veľmi tichou prevádzkou máme dva príjemné bonusy tohto modelu, ktorý určite ocení každá domácnosť. Najprogresívnejšie technológie ako LowFrost, FreshSense, superchladenie/supermrazenie alebo sklenené police a dverové priehradky EasyLift sú úplnou samozrejmosťou.

Kľúčové vlastnosti

  • Priehradka ChillerBox s nižšou teplotou, ako v ostatných častiach chladničky (uchová mäso a ryby až dvakrát dlhšie čerstvé)
  • Technológia LowFrost pre menej odmrazovania a úsporu času
  • Priehradka CrisperBox s nastaviteľnou vlhkosťou pre ovocie a zeleninu
  • VarioZone - variabilný skladovací priestor v mrazničke pre extra objemné kusy
  • Sklenené police a dverové priehradky EasyLift pre elegantné usporiadanie potravín
  • Funkcia supermrazenie a superchladenie pre predĺženie trvanlivosti a zachovanie sviežosti
  • Integrované osvetlenie do bočných stien alebo stropu spotrebiča

Úspora času a elektriny je istá!

Funkcia LowFrost vám ušetrí hŕbu vrások. Vďaka tejto technológii chladnička s mrazničkou nepotrebuje tak časté odmrazovanie, ako je tomu pri iných konkurenčných výrobkoch. Zníženie tvorby ľadu šetrí v konečnom dôsledku predovšetkým energiu a váš čas. Ďalšia zákernosť, ktorá číha na väčšinu spotrebičov, je premenlivá vnútorná teplota. Senzory FreshSense neustále monitorujú okolitú teplotu a riadia teplotu v chladničke a mrazničke, výsledkom je konštantná teplota vo vnútri chladničky nezávisle od tej vonkajšej. Bosch KGE39AL42 tým garantuje ideálne podmienky pre skladovanie obľúbených potravín a predĺženie sviežosti alebo trvanlivosti! Moderný spôsob uchytenia štyroch políc vo dverách chladničky EasyLift umožňuje bezproblémové usporiadanie všetkého potrebného. Ak potrebujete vo dverách naozaj veľa miesta, dverná priehradka je nastaviteľná až o 40 cm, aj keď je práve plná.

Maximálny komfort, ktorý konkurencia neponúkne

Úplne nový koncept osvetlenia integrovaného do bočných stien alebo stropu spotrebiča, a to v kombinácii s priehľadnými policami a boxami, zaručuje rovnomerné neoslnivé osvetlenie celého interiéru. Ak ste prišli z týždenného nákupu a vkladáte nové potraviny do chladničky, výrazne to ovplyvňuje vnútornú klímu. Funkcia superchladenie veľmi rýchlo vychladí nové potraviny a tým uchová ich maximálnu sviežosť. Teplotu znížite stlačením tlačidla na max. 2 °C. Aby nedochádzalo k zbytočne vysokej spotrebe energie, táto funkcia sa po asi 6 hodinách automaticky prepne späť. Supermrazenie funguje na podobnom princípe. Ak sa bojíte, že pri dlhšie trvajúcej reorganizácii mraziacej časti dôjde k čiastočnému rozmrazeniu jednej alebo viacerých potravín, odporúčame využiť túto šikovnú funkciu.

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Ventilácia
Chladenie a mrazenie chladničky Super chladenie, Super mrazenie, Samorozmrazovacia mraznička
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Voliteľný
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky
Počet priehradiek mrazničky v chladničke
Celkový úžitkový objem chladničky 337 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 14 kg

Rozmery chladničky

Výška chladničky 201 cm

Hmotnosť chladničky

Hmotnosť chladničky 87 kg
Kód:  FBT500a02
Produktové číslo:  KGE39AL42
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01