Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH KGE36AWCA Séria 6

4,8 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
625,90 €

BOSCH KGE36AWCA Séria 6

5 dôvodov na kúpu kombinovanej chladničky BOSCH KGE36AWCA

  • Zásuvka VitaFresh s reguláciou vlhkosti je ideálna na skladovanie ovocia a zeleniny, ktoré v chladničke BOSCH KGE36AWCA vydržia oveľa dlhšie
  • Technológia FreshSense využíva inteligentné senzory na zaistenie stabilnej teploty pre dlhšiu výdrž potravín
  • Funkcia SuperMrazenie zaistí ochranu zmrazených potravín a rýchle zmrazenie novo vložených potravín
  • Moderné LED osvetlenie rovnomerne osvetlí každý kút chladničky a navyše neoslňuje
  • Mraziaca priehradka BigBox na pohodlné uloženie zamrazovacích krabičiek alebo veľkých kusov potravín

Dlhšia čerstvosť potravín s priehradkami VitaFresh

Kombinovaná chladnička s mrazničkou BOSCH KGE36AWCA je vybavená zásuvkou VitaFresh s reguláciou vlhkosti, ktorá uchová ovocie a zeleninu dlhšie čerstvú vrátane jej prirodzenej konzistencie. Priehradka VitaFresh 0 °C je ideálna na predĺženie trvanlivosti čerstvého mäsa alebo rýb a navyše ju možno z chladničky vybrať, ak potrebujete viac priestoru.


Chladnička s mrazničkou BOSCH KGE36AWCA s technológiou LowFrost

Technológia LowFrost výrazne znižuje tvorbu ľadu, čím vám ušetrí veľa práce s údržbou spotrebiča. Chladnička s mrazničkou BOSCH KGE36AWCA má v spodnej časti praktickú ventiláciu, ktorá značne urýchli a zjednoduší odmrazovanie spotrebiča a taktiež zaistí energeticky úspornejšiu prevádzku.

Senzorová technológia garantujúca dlhšiu trvanlivosť potravín

Kombinovaná chladnička s mrazničkou BOSCH KGE36AWCA je vybavená technológiou FreshSense, ktorá vytvára optimálne podmienky chladenia potravín a predĺženie ich čerstvosti. Inteligentné senzory neustále sledujú pohyby teploty vnútri chladničky a v prípade zmeny automaticky upravia nastavenia tak, aby potraviny neboli ohrozené.

Rýchle mrazenie a ochrana mrazených potravín

Funkcia SuperMrazenie deteguje zvýšenie teploty vnútri mrazničky, ktorú následne znižuje, aby bolo dosiahnuté rýchlejšie zmrazenie menšieho množstva novo vložených potravín a zároveň bola zaistená ochrana už skôr zmrazených potravín.


Vedeli ste, že...

V slovenských domácnostiach vyhodíme ročne okolo 80 kg jedla? Chladničky Bosch majú technológie, ktoré čerstvosť potravín zásadne predlžujú a tým prispievajú k znižovaniu plytvania jedlom.


Úsporné a rovnomerné LED osvetlenie

Na dokonalý prehľad o uložených potravinách je chladnička BOSCH KGE36AWCA vybavená moderným LED osvetlením s dlhou životnosťou, ktoré sa postará o rovnomerné a neoslnivé osvetlenie celého interiéru chladničky. Oproti konvenčnému osvetleniu je LED technológia oveľa úspornejšia a vydrží počas celej doby životnosti spotrebiča.

Chladnička kombinovaná BOSCH KGE36AWCA ponúka viac priestoru pre mrazené potraviny

V mraziacej časti chladničky kombinovanej BOSCH KGE36AWCA je k dispozícii rozmerná zásuvka BigBox, ktorá pojme veľké množstvo zmrazených potravín s veľkým objemom ako sú napr. torty, zmrzliny, veľké kusy mäsa a pod. Vďaka tomuto praktickému usporiadaniu si už nemusíte robiť starosti, kam uložíte objemné potraviny.

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre chladničky/mrazničky 2021

Energetická trieda C
Ročná spotreba energie 149 kWh/annum
Objem (chladený priestor) 214 l
Objem (priestor na mrazené potraviny) 94 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie Automatické odmrazovanie, Nulová zóna, LED osvetlenie, Indikácia otvorených dverí chladničky, Super chladenie, Super mrazenie, Twin Cooling, Ventilácia, Statické chladenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Doprava
Nábeh dverí Nie
Klimatická trieda SN, T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky 3ks
Počet políc chladničky 4ks
Mraziaci výkon za 24 h 14 kg

Farba

Farba Biela

Rozmery

Výška 186 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 65 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Hmotnosť

Hmotnosť 75,2 kg

Typ chladiva

Typ chladiva R600
Kód:  BOCHL074
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KGE36AWCA
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01