Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Bosch KAG90AI20

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch KAG90AI20



5 dôvodov na kúpu americkej chladničky BOSCH KAG90AI20

  • Technológia NoFrost zabezpečí dokonalé chladenie bez vytvárania námrazy
  • Výdajník ľadu sa postará o výdaj kociek ľadu po stlačení tlačidla
  • HomeBar ponúka pohodlný prístup k nápojom a chráni vnútro chladničky pred energetickou stratou
  • MultiAirflow Systém zabezpečuje konštantnú cirkuláciu vzduchu vo všetkých úrovniach chladničky na zachovanie dlhšej čerstvosti potravín
  • Zásuvky VitaFresh plus disponujú 3 teplotnými stupňami na zabezpečenie optimálnych podmienok pri skladovaní mäsa, rýb, mliečnych výrobkov, ovocia a zeleniny

Žiadna námraza a dokonalé chladenie

Beznámrazová technológia NoFrost vám ušetrí veľa času a námahy, pretože vôbec nie je potrebné mrazničku odmrazovať. Systém MultiAirflow zabezpečuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie chladného vzduchu do všetkých úrovní chladničky i mrazničky a zaručí tak minimálne kolísanie teploty na zachovanie prirodzenej chuti a arómy potravín po dlhšiu dobu.

Uchovávajte potraviny až 3× dlhšie čerstvé

Priehradky VitaFresh sa postarajú o optimálne podmienky na skladovanie potravín, ktoré vďaka tomu vydržia omnoho dlhšie čerstvé a zachovajú si všetky dôležité živiny. V zásuvkách je udržiavaná ideálna teplota na skladovanie mäsa a rýb, alebo optimálna vlhkosť na dlhodobé zachovanie čerstvosti ovocia a zeleniny.


Vedeli ste, že...

V slovenských domácnostiach vyhodíme za rok niekoľko desiatok kg jedla? Chladničky Bosch disponujú modernými technológiami, ktoré efektívne predlžujú čerstvosť potravín a tým prispievajú k znižovaniu plytvania jedlom.


Inteligentné senzory pre optimálne podmienky skladovania

Aby bola dosiahnutá konštantná teplota vnútri chladničky, je americká chladnička BOSCH KAG90AI20 vybavená inteligentnými senzormi FreshSense, ktoré neustále monitorujú teplotu okolia a na základe nameraných údajov automaticky upravujú teplotu v chladiacej a mraziacej časti. Vďaka tomu je dosiahnutá optimálna konzistencia potravín a ich bezpečné skladovanie.

Moderné a úsporné LED osvetlenie

Vnútorné LED osvetlenie sa postará o rovnomerné a neoslňujúce nasvietenie celého interiéru chladničky. Vďaka modernej LED technológii je navyše znížená spotreba energie a nedochádza k zvyšovaniu teploty, ako je to pri klasických halogénových žiarovkách. Osvetlenie navyše vydrží po celú dobu životnosti spotrebiča.

Rýchle dosiahnutie optimálnej teploty

Aktiváciou funkcie SuperChladenie/SuperMrazenie dôjde k veľmi rýchlemu ochladeniu, alebo zmrazeniu potravín, ktoré boli práve vložené do chladničky/mrazničky. Funkcia zabraňuje ohrievaniu potravín, ktoré sa už v chladničke či mrazničke nachádzajú, vďaka čomu je zabezpečená ich dlhšia trvanlivosť.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikorová

Dizajn

Dizajn Klasický

Rozmery

Výška 177 cm
Šírka 91 cm
Hĺbka 72 cm

Typ

Typ Americká
Umiestnenie mrazničky Mraznička hore
Typ modelu Samostatne stojací model

Funkcie

Funkcie No Frost, Samorozmrazovacia mraznička, Výrobník ľadovej triešte, Výdajník vody, Displej, LED osvetlenie, Super chladenie, Super mrazenie
Možnosť zmeny otvárania dverí Nie
Klimatická trieda SN-T

Vnútorné usporiadanie

Počet prehradiek mrazničky
Počet políc chladničky
Mraziaci výkon za 24 h 11 kg

Hmotnosť

Hmotnosť 110 kg
Kód:  FAM001b
Produktové číslo:  KAG90AI20
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11