Obnoviť stránku

BOSCH HSG636XS6 Séria 8

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HSG636XS6 Séria 8



Sedem dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HSG636XS6

  • Parná funkcia zabezpečí šetrnú a zdravú prípravu pokrmov
  • Senzor PerfectBake poskytuje jednoduchú cestu k perfektným výsledkom pečenia
  • Vysoko presná teplotná sonda PerfectRoast zaručí vždy profesionálne výsledky pečenia
  • 4D Horúci vzduch sa postará o perfektnú distribúciu tepla pre optimálne výsledky pečenia na akejkoľvek úrovni
  • Funkcia Assist na automatické nastavenie optimálneho druhu ohrevu, teploty a dĺžky prípravy širokej škály pokrmov
  • Špeciálny povrch zadnej steny EcoClean Direct, ktorý automaticky pohlcuje tuky a uľahčí tak čistenie rúry BOSCH HSG636XS6
  • Trojnásobný úplne teleskopický výsuv so stop funkciou na bezpečnú a jednoduchú manipuláciu s plechmi

Inteligentná technológia Home Connect pre ľahší život

S inteligentným pripojením Home Connect sa stanete profesionálom vo vašej kuchyni. Prostredníctvom intuitívnej mobilnej aplikácie získate prístup k bohatému zdroju tipov a trikov, dôvtipných receptov a dôležitých informácií o najbežnejších ingredienciách. Okrem toho technológia Home Connect ponúka možnosť vzdialeného ovládania rúry BOSCH HSG636XS6 cez aplikáciu, aj keď sa práve nenachádzate v kuchyni.

Vstavaná rúra BOSCH HSG636XS6 s funkciou Assist

Vďaka inteligentnej funkcii Assist jednoducho vyberiete požadovaný druh jedla a parná rúra BOSCH HSG636XS6 automaticky nastaví najvhodnejší spôsob, optimálnu teplotu a dobu pečenia. Toto nastavenie môžete samozrejme individuálne upraviť, aby bol dosiahnutý čo najlepší výsledok.

Vstavaná rúra BOSCH HSG636XS6 so senzorom PerfectBake

Pomocou presného senzora pečenia PerfectBake vstavaná parná rúra BOSCH HSG636XS6 neustále sleduje obsah vlhkosti v pokrmoch a na základe zistených hodnôt automaticky upravuje všetky nastavenia. Jediné, čo musíte urobiť, je zvoliť druh pokrmu a stlačiť tlačidlo „štart“. Výsledkom je vynikajúci chlieb, koláč, alebo Quiche.


Zdravá a chutná príprava pokrmov v horúcej pare

Vďaka príprave v horúcej pare si pokrmy uchovajú všetky dôležité vitamíny, minerály a prirodzenú chuť, takže ich nemusíte príliš koreniť ani dosoľovať. Pečenie v pare je k potravinám veľmi ohľaduplné a výsledkom je chrumkavá zelenina, či šťavnatá a krehká hydina alebo ryby. S parnou rúrou BOSCH HSG636XS6 môžete variť aj bez pridania oleja či tuku, takže sú výsledné pokrmy nielen chutnejšie, ale aj zdravšie.



Profesionálna teplotná sonda PerfectRoast

Vstavaná rúra BOSCH HSG636XS6 je vybavená teplotnou sondou PerfectRoast, vďaka ktorej každý pokrm upečiete ako profesionálny kuchár a s oveľa menšou námahou. Pomocou merania troch vysoko citlivých bodov rúra vypočíta a zobrazí teplotu nameranú v strede pečenej potraviny s presnosťou na stupeň i sekundu. Výsledkom je dokonale prepečený pokrm s vynikajúcou chuťou a šťavnatosťou.


BOSCH HSG636XS6 so 4D horúcim vzduchom pre perfektné výsledky pečenia

Vďaka funkcii 4D Horúci vzduch môžete jedlo umiestniť na akúkoľvek zo štyroch úrovní vnútri rúry a zakaždým dosiahnete perfektné výsledky. Vstavaná rúra BOSCH HSG636XS6 totiž disponuje inovovaným ventilátorom, ktorý počas prevádzky mení smer otáčania a rovnomerne distribuuje teplo do celého priestoru rúry. S funkciou 4D Horúci vzduch navyše môžete piecť na všetkých štyroch úrovniach zároveň a vždy dosiahnete perfektné výsledky.


Vedeli ste, že...

Rúry Bosch prinášajú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je jednoduché a prehľadné, aby ste získali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktorá je prekvapivo jednoduchá. Či ide o najvyššie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.


Čistenie bez námahy s technológiou EcoClean Direct

Zadná stena parnej rúry BOSCH HSG636XS6 je vybavená špeciálnym povrchom z veľmi jemných keramických častíc, ktoré počas pečenia absorbujú mastnotu a zabraňujú znečisťovaniu vnútra spotrebiča. Povrch sa navyše pri každom zahriatí rúry regeneruje, a to po celú dobu životnosti parnej rúry. Aktiváciou čistiaceho programu EcoClean Direct odstránite väčšie zvyšky nečistôt.

Vstavaná rúra BOSCH HSG636XS6 ponúka vysoký komfort a flexibilitu

Parná rúra BOSCH HSG636XS6 disponuje trojnásobným teleskopickým výsuvom s funkciou stop, ktorý sa jednoducho ovláda a je maximálne bezpečný. V prípade, že teleskopický výsuv úplne vytiahnete, špeciálny mechanizmus ho na oboch stranách zabezpečí, aby nedochádzalo k prevráteniu plechov a ďalšieho príslušenstva. Pečenie je tak oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Parné pečenie, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 600 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém, Termosonda, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  BOTR018
Produktové číslo:  HSG636XS6
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14