Obnoviť stránku

BOSCH HRG5184S1

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HRG5184S1



Šesť dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HRG5184S1

  • Vďaka príprave v horúcej pare budú vaše pokrmy zvonku chrumkavé a vnútri šťavnaté
  • 3D horúci vzduch sa postará o optimálnu distribúciu vzduchu až na troch úrovniach súčasne pre perfektné výsledky pečenia
  • Funkcia AutoPilot30 ponúka tridsať prednastavených programov pre perfektné výsledky pečenia
  • Hladký povrch bez ostrých hrán GranitEmail umožní jednoduché čistenie vnútorného priestoru rúry BOSCH HRG5184S1
  • Dvojnásobný teleskopický výsuv a jeden ClipRail zaručia komfortnú a flexibilnú manipuláciu s plechmi v rúre


Vstavaná rúra BOSCH HRG5184S1 s funkciou AutoPilot

Inteligentná funkcia AutoPilot umožní nastaviť druh pripravovaného pokrmu so zadanou hmotnosťou. O nič viac sa nemusíte starať, pretože druh ohrevu, teplotu a dobu pečenia si program riadi automaticky. Pokrm počas pečenia v rúre BOSCH HRG5184S1 nemusíte podlievať, otáčať ani sa oň inak starať a výsledok bude vždy úplne perfektný.

Zdravá a chutná príprava pokrmov v horúcej pare

Vďaka príprave v horúcej pare si pokrmy uchovajú všetky dôležité vitamíny, minerály a prirodzenú chuť, takže ich nemusíte príliš koreniť ani dosoľovať. Pečenie v pare je k potravinám veľmi ohľaduplné a výsledkom je chrumkavá zelenina, či šťavnatá a krehká hydina alebo ryby. S parnou rúrou BOSCH HRG5184S1 môžete variť aj bez pridania oleja či tuku, takže sú výsledné pokrmy nielen chutnejšie, ale aj zdravšie.


BOSCH HRG5184S1 s 3D horúcim vzduchom pre perfektné výsledky pečenia

Vstavaná rúra BOSCH HRG5184S1 umožňuje piecť až na troch úrovniach naraz. S 3D cirkuláciou horúceho vzduchu je teplo rýchlo a rovnomerne rozvádzané po celom priestore rúry, takže môžete bez problémov piecť spoločne sladké aj pikantné pokrmy bez toho, aby dochádzalo k prenosu chutí.


Vedeli ste, že...

Rúry Bosch prinášajú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je jednoduché a prehľadné, aby ste získali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktorá je prekvapivo jednoduchá. Či ide o najvyššie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.


Vstavaná rúra BOSCH HRG5184S1 ponúka vysoký komfort a flexibilitu

Parná rúra BOSCH HRG5184S1 disponuje dvojnásobným teleskopickým výsuvom, ktorý sa jednoducho ovláda a je maximálne bezpečný. V prípade, že teleskopický výsuv úplne vytiahnete, špeciálny mechanizmus ho na oboch stranách zabezpečí, aby nedochádzalo k prevráteniu plechov a ďalšieho príslušenstva. Pečenie je tak oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Parná funkcia, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 600 W
Vysúvanie plechu Teleskopické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  BOTRO32
Produktové číslo:  HRG5184S1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01