Obnoviť stránku

Bosch HMT75M654

4,6 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch HMT75M654

Zaujímavá a cenovo dostupná mikrovlnná rúra Bosch HMT 75 M 654 bude vynikajúcim doplnkom do vašej kuchyne. Vyniká čiernym dizajnom v kombinucii s nehrdzavejúcou oceľou bez rámika a je ju možné jednoducho a harmonicky zakomponovať do kuchynského nábytku. Ponúka mikrovlnný ohrev s vysokým výkonom 800 W s možnosťou voľby piatich stupňov výkonu, čo z nej robí univerzálneho pomocníka na ohrev akéhokoľvek pokrmu. Určite oceníte jednoduché ovládanie v spojitosti s prepracovanými elektronickými funkciami. Rúra disponuje aj skleneným otočným tanierom s priemerom 25,5 cm, ktorý je umiestnený vo varnom priestore s objemom 20 litrov, s možnosťou jednoduchého čistenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálny ukazovateľ doby prípravy a denného času
  • Päť stupňov výkonu (800 W, 600 W, 360 W, 180 W, 90 W)
  • 7 automatických programov
  • 3 váhové automatické programy a 4 programy na rozmrazovanie
  • Pamäťová funkcia
  • Varný priestor 20 l, z nehrdzavejúcej ocele
  • Určené na vstavanie do vysokej skrinky

Prepracovaná elektronika

V prvom rade je nutné spomenúť pokročilú funkciu Autopilot 7 ponúkajúcu 7 automatických programov, vďaka ktorým by sa mala podariť príprava každého pokrmu. K dispozícii sú 3 hmotnostné automatické programy a 4 programy na rozmrazovanie, podľa ktorých sa stupeň výkonu určuje automaticky v závislosti od hmotnosti pokrmu. Vo výbave mikrovlnnej rúry nechýba ani pamäťová funkcia, či minútka.

Ide o verziu s ľavým závesom dvierok.

Kód:  FBT400a
Produktové číslo:  HMT75M654
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17