Obnoviť stránku

BOSCH HLS59D320

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HLS59D320

Potrebujete si do domácnosti zaobstarať nový spotrebič? Podporujete zdravý životný štýl? Chcete variť rýchlo, presne a ekonomicky? Kombinovaný sporák Bosch HLS59D320 s indukčnou varnou doskou a funkciou AutoPilot zastane vo vašej kuchyni nielen úlohu praktického pomocníka, ale stane sa aj atraktívnym doplnkom vašej kuchynskej linky. Voľne stojaci sporák je dokonalou kombináciou moderného dizajnu, rýchleho a pohodlného ovládania s veľkým množstvom užitočných funkcií. Kombinovaný sporák Bosch nepostráda program CombiZone na spojenie dvoch varných zón v jednu, AutoPilot s 10 automatickými programami či samočistiaci program EcoClean Direct.

Kľúčové vlastnosti sporáka Bosch HLS59D320

  • Sklokeramická varná doska Bosh so štyrmi indukčnými varnými zónami
  • Funkcia CombiZone na spojenie dvoch varných zón na varenie vo väčšom pekáči
  • Ovládanie panelovým LCD displejom s elektronickými hodinami
  • Funkcia AutoPilot s 10 automatickými programami ma presnú prípravu pokrmov
  • 7 druhov ohrevu – 3D horúci vzduch Plus, horný/spodný ohrev, cirkulačný infra-gril, stupeň na pizzu, spodný ohrev, horúci vzduch jemný
  • Funkcia rýchleho predhriatia
  • Samočistiaci systém EcoClean Direct schopný absorbovať mastnotu
  • Trojnásobný teleskopický výsuv na ľahkú manipuláciu s plechmi
  • Detská poistka a bezpečnostné vypínanie
  • Ukazovateľ spotreby energie
  • Funkcia SoftClose na tlmené dovieranie dvierok rúry sporáka Bosch

Jednoduché varenie s indukčnou doskou

Indukčná sklokeramická doska kombinovaného sporáka Bosch HLS59D320 sa pohodlne ovláda panelovým LCD displejom so zabudovanými elektronickými hodinami. Štyri indukčné varné zóny sporáka ponúkajú rýchle, presné a ekonomické varenie. Na získanie väčšej varnej plochy využijete funkciu CombiZone, ktorá prepojí dve varné zóny v jednu. Pokrmy tak môžete pripravovať napr. v pekáčiku s väčším priemerom dna.

Ekonomická príprava pokrmov s funkciami varnej dosky

Varenie podľa vašich najnáročnejších požiadaviek docielite s funkciami sporáka Bosch QuickStart, ReStart, PowerBoost či PowerManagment. Funkcia QuickStart automaticky rozpoznáva nádoby na varnej ploche. Na ovládacom paneli sporáka stačí už len navoliť požadovaný výkon a varenie môže začať. Ešte väčšieho pohodlia docielite pri príprave vašich obľúbených pokrmov s funkciou ReStart. Tú oceníte najmä v okamihu, kedy vám na varnú plochu z hrnca unikne nežiaduca tekutina. Varná plocha sporáka sa v tomto prípade automaticky vypne. S funkciou ReStart ju ľahko uvediete do pôvodného nastavenia. Stačí len navoliť požadovaný výkon. Úsporu času a energie pri varení docielite s funkciami PowerBoost a PowerManagment. Funkcia PowerBoost zvyšuje výkon varnej plochy až o 50 %. S funkciou PowerManagment si pri spotrebiči ľahko nastavíte celkový maximálny príkon varnej dosky s ohľadom na silu vášho ističa.

Pečenie v rúre sporáka Bosch so siedmimi druhmi ohrevu

Rúra sporáka Bosch HLS59D320 je vybavená 7 druhmi ohrevu – 3D horúci vzduch Plus, horný/spodný ohrev, cirkulačný infra-gril, stupeň na pizzu, spodný ohrev, horúci vzduch jemný. V rúre docielite s programom 3D horúci vzduch distribúciu vzduchu na troch úrovniach naraz. Piecť môžete slané aj sladké pokrmy súčasne, bez toho aby sa navzájom miešali ich chute.

S AutoPilotom sporáka Bosch dosiahnete pri príprave pokrmov dokonalosti

Automatický program rúry sporáka Bosch postráži pečenie vášho obľúbeného pokrmu, ktorými môžu byť ryby, hydina, mäso či zelenina. Na vás bude vložiť východiskové suroviny do vhodnej nádoby s vekom, správne nastaviť program pečenia, navoliť hmotnosť surovín a stlačiť tlačidlo Štart. V tomto okamihu za vás prácu preberá AutoPilot a vy si v kľude môžete napr. vypiť šálku či pohárik svojho obľúbeného nápoja. Po uplynutí doby prípravy pokrmu sa rúra automaticky vypne. Jedlo je hotové a vy môžete začať s jeho konzumáciou.

Jednoduchá údržba sporáka Bosch

Spustením funkcie EcoClean Direct aktivujete samočistiaci program zadnej steny pri rúre sporáku Bosch. Tá je vybavená špeciálnou povrchovou úpravou automaticky pohlcujúcou nežiaduce tuky. Ľahko vyčistíte aj dvierka rúry, ktoré sú z vnútornej strany celosklenené. Pri čistení ovládacieho panelu sporáka otočné voliče programov a teploty jednoducho zasuniete. Údržba aj tejto časti spotrebiča sa tak pre vás stane hračkou.

Príslušenstvo:
1× smaltovaný plech
1× rošt
1× univerzálna panvica


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Typ

Typ varnej dosky Indukčná

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 66 l
Čistenie rúry Katalytické
Vysúvanie plechu Teleskopické
Príkon 7,9 kW

Doska

Vlastnosti dosky Ukazovateľ zvyškového tepla

Rúra

Vybavenie rúry Časovač, Displej
Vlastnosti rúry Detská poistka, Tlmené dovieranie dverí
Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Ventilátor, Pizza, Pravý horúci vzduch

Farba

Farba Biela

Rozmery

Šírka 60 cm
Výška 85 cm
Hĺbka 60 cm

Energetická trieda

Kód:  BSHSP001
Produktové číslo:  HLS59D320
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16