Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH HBG5780S6 Séria 6

5 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
588,90 €

BOSCH HBG5780S6 Séria 6



Šesť dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HBG5780S6

  • 3D horúci vzduch sa postará o optimálnu distribúciu vzduchu až na troch úrovniach súčasne pre perfektné výsledky pečenia
  • Funkcia AutoPilot ponúka desať automatickým programov pre perfektné výsledky pečenia
  • Pyrolýza zabezpečí jednoduchú údržbu spotrebiča vďaka automatickému čisteniu
  • Výklopné dvierka rúry BOSCH HBG5780S6 sa vďaka špeciálnemu mechanizmu SoftMove otvárajú a zatvárajú obzvlášť jemne a ticho
  • Výsuvný systém ClipRail je možné umiestniť do ľubovoľnej úrovne rúry na pečenie
  • Inteligentné pripojenie Home Connect na vzdialené ovládanie spotrebiča

Inteligentná technológia Home Connect pre ľahší život

S inteligentným pripojením Home Connect sa stanete profesionálom vo vašej kuchyni. Prostredníctvom intuitívnej mobilnej aplikácie získate prístup k bohatému zdroju tipov a trikov, dôvtipných receptov a dôležitých informácií o najbežnejších ingredienciách. Okrem toho technológia Home Connect ponúka možnosť vzdialeného ovládania rúry BOSCH HBG5780S6 cez aplikáciu, aj keď sa práve nenachádzate v kuchyni.


Vstavaná rúra BOSCH HBG5780S6 s funkciou AutoPilot

Inteligentná funkcia AutoPilot umožní nastaviť druh pripravovaného pokrmu so zadanou hmotnosťou. O nič viac sa nemusíte starať, pretože druh ohrevu, teplotu a dobu pečenia si program riadi automaticky. Pokrm počas pečenia v rúre BOSCH HBG5780S6 nemusíte podlievať, otáčať ani sa oň inak starať a výsledok bude vždy úplne perfektný.

BOSCH HBG5780S6 s 3D horúcim vzduchom pre perfektné výsledky pečenia

Vstavaná rúra BOSCH HBG5780S6 umožňuje piecť až na troch úrovniach naraz. S 3D cirkuláciou horúceho vzduchu je teplo rýchlo a rovnomerne rozvádzané po celom priestore rúry, takže môžete bez problémov piecť spoločne sladké aj pikantné pokrmy bez toho, aby dochádzalo k prenosu chutí.


Vedeli ste, že...

Rúry Bosch prinášajú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je jednoduché a prehľadné, aby ste získali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktorá je prekvapivo jednoduchá. Či ide o najvyššie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.


Čistenie bez námahy pomocou pyrolýzy

Už žiadne namáhavé čistenie. Teplovzdušná rúra BOSCH HBG5780S6 využíva systém čistenia pomocou pyrolýzy, ktorý rúru zahreje na asi 480 °C. Vďaka vysokej teplote sa zvyšky tuku a drobné čiastočky potravín spália prakticky na popol, ktorý potom stačí ľahko zotrieť vlhkou handričkou. Stačí stlačiť jediné tlačidlo a rúra BOSCH sa vyčistí úplne automaticky vrátane všetkých stien, dna a dvierok spotrebiča.

Vstavaná rúra BOSCH HBG5780S6 ponúka vysoký komfort a flexibilitu

Rúra BOSCH HBG5780S6 disponuje teleskopickým výsuvným systémom ClipRail, ktorý je možné umiestniť do ľubovoľnej úrovne rúry. V prípade, že teleskopický výsuv úplne vytiahnete, špeciálny mechanizmus ho na oboch stranách zabezpečí, aby nedochádzalo k prevráteniu plechov a ďalšieho príslušenstva. Pečenie je tak oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 600 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Čistenie rúry Pyrolytické

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita Home Connect

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Detská poistka, Displej, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok, Veľkoplošný gril
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  BOTR019
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  HBG5780S6
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03