Obnoviť stránku

BOSCH HBG5370S0

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HBG5370S0



Päť dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HBG5370S0

  • 3D horúci vzduch sa postará o optimálnu distribúciu vzduchu až na troch úrovniach súčasne pre perfektné výsledky pečenia
  • Funkcia AutoPilot ponúka desať automatickým programov pre perfektné výsledky pečenia
  • Špeciálny povrch zadnej steny EcoClean Direct, ktorý automaticky pohlcuje tuky a uľahčí tak čistenie spotrebiča
  • Výklopné dvierka rúry BOSCH HBG5370S0 sa vďaka špeciálnemu mechanizmu SoftMove otvárajú a zatvárajú obzvlášť jemne a ticho
  • Výsuvný systém ClipRail je možné umiestniť do ľubovoľnej úrovne rúry na pečenie

Vstavaná rúra BOSCH HBG5370S0 s funkciou AutoPilot

Inteligentná funkcia AutoPilot umožní nastaviť druh pripravovaného pokrmu so zadanou hmotnosťou. O nič viac sa nemusíte starať, pretože druh ohrevu, teplotu a dobu pečenia si program riadi automaticky. Pokrm počas pečenia v rúre BOSCH HBG5370S0 nemusíte podlievať, otáčať ani sa oň inak starať a výsledok bude vždy úplne perfektný.

BOSCH HBG5370S0 s 3D horúcim vzduchom pre perfektné výsledky pečenia

Vstavaná rúra BOSCH HBG5370S0 umožňuje piecť až na troch úrovniach naraz. S 3D cirkuláciou horúceho vzduchu je teplo rýchlo a rovnomerne rozvádzané po celom priestore rúry, takže môžete bez problémov piecť spoločne sladké aj pikantné pokrmy bez toho, aby dochádzalo k prenosu chutí.


Vedeli ste, že...

Rúry Bosch prinášajú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je jednoduché a prehľadné, aby ste získali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktorá je prekvapivo jednoduchá. Či ide o najvyššie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.


Čistenie bez námahy s technológiou EcoClean Direct

Zadná stena teplovzdušnej rúry BOSCH HBG5370S0 je vybavená špeciálnym povrchom z veľmi jemných keramických častíc, ktoré počas pečenia absorbujú mastnotu a zabraňujú znečisťovaniu vnútra spotrebiča. Povrch sa navyše pri každom zahriatí rúry regeneruje, a to po celú dobu životnosti teplovzdušnej rúry. Aktiváciou čistiaceho programu EcoClean Direct odstránite väčšie zvyšky nečistôt.

Vstavaná rúra BOSCH HBG5370S0 ponúka vysoký komfort a flexibilitu

Rúra BOSCH HBG5370S0 disponuje teleskopickým výsuvným systémom ClipRail, ktorý je možné umiestniť do ľubovoľnej úrovne rúry. V prípade, že teleskopický výsuv úplne vytiahnete, špeciálny mechanizmus ho na oboch stranách zabezpečí, aby nedochádzalo k prevráteniu plechov a ďalšieho príslušenstva. Pečenie je tak oveľa jednoduchšie a bezpečnejšie.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Spodný ohrev, Ventilátor
Príkon 3 400 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Tlmené zatváranie dvierok
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  BOTRO29
Produktové číslo:  HBG5370S0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06