Obnoviť stránku

BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL623MB3

Garancia najlepšej ceny
539,90 €

BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL623MB3

Radi by ste svoju kuchyňu vybavili setom vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry? Zvoľte set BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL623MB3. Pokiaľ hľadáte spôsob, ako si uľahčiť svoju kuchynskú prácu, neváhajte investovať do vstavanej rúry, ktorá vám umožní pripravovať jedlá ako profesionál. Vstavaná rúra s grilom Bosch je moderné a praktické riešenie pre kuchyňu, ktoré umožňuje hospodárnu a efektívnu prípravu jedál. Jej klasický univerzálny štýl sa ľahko zladí s vašim interiérom, takže sa z nej stane elegantný doplnok. Pre všetky vaše obľúbené pokrmy má rúra k dispozícii objem 66 l. Vstavaná rúra Bosch patrí do energetickej triedy A.

Zásadné prednosti vstavanej rúry Bosch

  • Vstavaná rúra Bosch vyniká svojou funkčnosťou, ale aj so svojim klasickým štýlom sa dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru
  • Celkový objem zodpovedá 66 l
  • Vstavaná rúra Bosch patrí do energetickej triedy A
  • Plechy ľahko vyberiete z rúry vďaka teleskopickým výsuvným koľajničkám
  • Čistenie rúry: parné
  • S grilovacou funkciou budú vaše pokrmy perfektné
  • Vďaka kombinácii horného a spodného ohrevu si môžete vychutnať všetky druhy jedál
  • Vzduch vo vnútri rúry bude rovnomerne cirkulovať vďaka ventilátoru, takže vaše jedlá budú rýchlejšie pripravené

Príprava jedla sa vám vždy vydarí

Vstavaná rúra Bosch vo vás svojimi vlastnosťami zapáli lásku k pečeniu. Teleskopické výsuvné koľajničky zabránia vyklopeniu plechu z rúry počas kontroly pečeného jedla. Dochutenie pokrmu tak bude maximálne ľahké. Výhodou je program čistenia, počas ktorého sa do rúry vloží nádoba naplnená vodou. Z vody sa pri zahriatí vytvorí para, ktorá postupne odstraňuje nečistoty a mastnotu z povrchu rúry. Tie potom ľahko zotriete pomocou vlhkej handričky.

Vstavaná rúra Bosch ponúka veľké množstvo funkcií

Či už sa chystáte na pečenie rýchlovky, alebo zložitého obeda, vstavaná rúra Bosch vám vždy umožní vybrať optimálny program. V tejto rúre s grilom nájdete všetko, čo potrebujete na prípravu chutných jedál.

Rýchlejšia príprava jedál aj dokonalé stolovanie s Bosch

Set vstavaná rúra a mikrovlnka BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL623MB3 umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Kombinácia spodného a horného ohrevu vám umožní ľahko pripravovať jedlá s dokonalou kôrkou a správnym prepečením. Navyše ponúka ventilátor, ktorý sa stará o dôkladné prúdenie horúceho vzduchu, vďaka čomu sa vaše jedlo rovnomerne prepečie v oveľa kratšom čase.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra Bosch je navrhnutá s ohľadom na bezpečnosť a jednoduchú údržbu. Rúra disponuje kvalitnými sklenenými vnútornými dvierkami s bezpečnostným trojvrstvovým sklom. Dvierka rúry sú navrhnuté na jednoduché čistenie a údržbu. Detský zámok ochráni aj malých šéfkuchárov. Rúra vie ovládací panel zablokovať, čím je znemožnená možnosť manipulácie s ním.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL623MB3 ...

Vstavaná rúra Bosch – tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra Bosch ponúka maximálne pohodlie a flexibilitu pre vaše pečenie. Nastavenie časovača v rúre vám umožní pečenie vašich obľúbených pokrmov s presnosťou a bez stresu.

Programy:

gril, horný ohrev, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,4 × 54,8 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra predstavuje v dnešnej dobe neoceniteľného pomocníka, ktorý zaujímavo obohatí vašu kuchyňu a zároveň poskytne aj plno moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru Bosch oceníte hlavne pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. Svojim dizajnom výborne zapadne do vašej kuchyne, a navyše vám ušetrí miesto. Celkový objem dosahuje 20 l a je dodávaná s otočným tanierom s priemerom 27 cm. Hodnota výkonu určuje, ako rýchlo bude ohrev prebiehať. Tento typ dosahuje maximálny výkon 800 W. Regulácia mikrovlnnej rúry je možná pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra Bosch má k dispozícii elektronické ovládanie. V digitálnej forme sa zobrazujú všetky funkcie a hodnoty. Vzhľadovo sa jedná o klasický typ zaručujúci univerzálnosť, a práve preto sa výborne hodí do dizajnu takmer všetkých kuchýň.

Zásadné vlastnosti mikrovlnnej rúry Bosch

  • Vstavaná mikrovlnná rúra Bosch dokonale doplní dizajn vašej kuchyne
  • Vnútorný objem: 20 l
  • Maximálny výkon dosahuje až 800 W
  • Možno si vybrať z 5 úrovní výkonu
  • Dvierka sa otvárajú do strany
  • Obsah balenia: otočný tanier
  • Rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 38,2 × 59,5 × 33,5 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry Bosch

Mimo základnej výbavy bola mikrovlnná rúra Bosch obohatená ďalšími funkciami a vychytávkami. V rúre je možné rozmraziť mäso, pečivo a iné potraviny. Časovač zaistí nastavenie presného času prípravy pokrmu. Veľkou prednosťou je aj automatický program, pri ktorom potrebujete iba zadať druh a hmotnosť pokrmu, a mikrovlnná rúra už sa o zvyšok postará. Mikrovlnka Bosch sa dá zaistiť pred zvedavými deťmi pomocou detskej poistky. Set rúra a mikrovlnka BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL623MB3 pridá pohodlie do vášho kuchárskeho priestoru. Vonkajšie rozmery mikrovlnky sú 38,2 × 59,5 × 33,5 cm (vך×h).

Vnútorné rozmery:

18 × 28 × 30 cm (vך×h)

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 38,2 cm
Vonkajšia šírka 59,5 cm
Vonkajšia hĺbka 33,5 cm
Vnútorná výška 18 cm
Vnútorná šírka 28 cm
Vnútorná hĺbka 30 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Časovač, Detská poistka, Automatické programy, Bez grilu

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier

Inštalácia

Inštalácia Áno

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Ventilátor
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 66 l
Kód:  SETBSH024
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06