Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL524MB0

Garancia najlepšej ceny
629,90 €

BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL524MB0

Chcete do svojej kuchyne zaobstarať set vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry? Odporučíme vám set BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL524MB0. Pokiaľ hľadáte spôsob, ako si uľahčiť svoju kuchynskú prácu, neváhajte investovať do vstavanej rúry, ktorá vám umožní pripravovať jedlá ako profesionál. Vstavaná rúra s grilom Bosch je nevyhnutným doplnkom každej modernej kuchyne, ktorá požaduje nielen výkon, ale aj estetickú a funkčnú hodnotu. Rúra s klasickým dizajnom sa hodí do každého interiéru a dodáva kuchyni nielen moderný, ale aj elegantný vzhľad. Na prípravu vašich obľúbených jedál je nachystaný vnútorný objem rúry veľkosti 66 l. Vstavaná rúra Bosch patrí do energetickej triedy A.

Hlavné prednosti vstavanej rúry Bosch

  • Vstavaná rúra Bosch vnesie do vašej kuchyne štýlový prvok
  • Celkový objem dosahuje 66 l
  • Vstavaná rúra Bosch sa radí do energetickej triedy A
  • Vybavenie rúry teleskopickými výsuvmi na koľajniciach uľahčuje manipuláciu s plechmi
  • Čistenie rúry: parné
  • Grilovacie funkcie rúry vám umožnia pripraviť jedlá ako od šéfkuchára
  • Kombinácia horného a spodného ohrevu uľahčuje prípravu jedál, a to vrátane grilovania
  • S ventilátorom vás čaká jednoduchá a efektívna príprava jedál vďaka cirkulácii horúceho vzduchu

Príprava jedla bude zábava

Vstavaná rúra Bosch vás svojimi vlastnosťami podnieti k ďalšiemu pečeniu. Teleskopické výsuvné koľajničky zabránia vyklopeniu plechu z rúry počas kontroly pečeného jedla. Pokrm tak môžete bez obáv dochutiť. Čistenie je jednoduché. Počas špeciálneho programu sa do rúry vloží nádoba naplnená vodou, tá sa pri zahriatí mení na paru a postupne odstraňuje usadené nečistoty a mastnotu. Tie potom jednoducho odstránite vlhkou hubkou.

Vstavaná rúra Bosch ponúka rozmanité funkcie

Či už sa venujete pečeniu obeda, alebo sladkého pohostenia, vstavaná rúra Bosch vám vždy poskytne optimálny program pre každú situáciu. Táto rúra s grilom vám umožní ľahko a rýchlo pripraviť dokonalé jedlá.

Jednoduchá príprava jedál aj perfektné stolovanie s Bosch

Set vstavaná rúra a mikrovlnka BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL524MB0 umožňuje rýchlejšiu a efektívnejšiu prípravu jedál a prispieva k bezchybnému stolovaniu. Rúra s funkciou kombinovaného ohrevu umožňuje ľahkú prípravu jedál vrátane grilovania a ohrevu. K dispozícii je aj ventilátor, ktorý sa stará o to, aby horúci vzduch dôkladne cirkuloval, takže sa pokrmy rovnomerne prepečú za podstatne kratšiu dobu.

Maximálne bezpečná a ľahko udržiavateľná

Vstavaná rúra Bosch sa ľahko udržuje v čistote a zároveň ponúka vysokú úroveň bezpečnosti. Sklenené vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z kvalitného bezpečnostného trojvrstvového skla. Dvierka jednoducho udržíte v čistom stave. S detským zámkom sú v bezpečí aj tí najmenší šéfkuchári. Rúra vie zablokovať ovládací panel, aby sa s ním nedalo manipulovať.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL524MB0 ...

Vstavaná rúra Bosch a jej výbava vám príde vhod

Vstavaná rúra Bosch ponúka vysoký stupeň pohodlia a flexibilitu. Vďaka časovaču môžete jednoducho nastaviť požadovanú dobu pečenia, aby vaše jedlo bolo vždy dokonale pripravené.

Programy:

gril, horný ohrev, spodný ohrev a ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,4 × 54,8 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra je veľmi praktickým spotrebičom, ktorý nevšedne obohatí vašu kuchyňu a pritom vám ponúkne aj plno moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru Bosch si obľúbite predovšetkým pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. V každej kuchyni ušetrí miesto a navyše svojim dizajnom perfektne zapadá. Celkový objem je 20 l a má otočný tanier s priemerom 25,5 cm. Hodnota výkonu napovedá, ako rýchlo bude ohrev prebiehať. Tento typ vydá maximálny výkon o hodnote 800 W. Mikrovlnku môžete plynule regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra Bosch ponúka elektronické ovládanie. Všetky funkcie a hodnoty sú zobrazované v digitálnej podobe. Vzhľadovo ide o klasický model zaisťujúci univerzálnosť, vďaka tomu skvele zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň.

Kľúčové prednosti mikrovlnnej rúry Bosch

  • Vstavaná mikrovlnná rúra Bosch zaujme čestné miesto vo vašej kuchyni
  • S celkovým objemom 20 l
  • Hodnota maximálneho výkonu je 800 W
  • Príkon: 1270 W
  • Podľa potreby si môžete vybrať z 5 úrovní výkonu
  • Otváranie dvierok je klasicky do strany
  • Príslušenstvo: otočný tanier
  • Mikrovlnke Bosch dominuje čierna farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 38,2 × 59,4 × 31,7 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry Bosch

K základnej výbave bola mikrovlnná rúra Bosch doplnená ďalšími užitočnými funkciami a vychytávkami. V rúre je možné rozmraziť mäso, pečivo a iné potraviny. Časovač zaistí nastavenie presného času prípravy pokrmu. Iste si obľúbite automatický program, kde stačí len zadať typ a váhu pokrmu, a mikrovlnná rúra vyrieši všetko ostatné. Set rúra a mikrovlnka BOSCH HBF153EB0 + BOSCH BFL524MB0 vám umožní experimentovať s novými receptami a ingredienciami. Vonkajšie rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 38,2 × 59,4 × 31,7 cm (vך×h).

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Čierna
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 38,2 cm
Vonkajšia šírka 59,4 cm
Vonkajšia hĺbka 31,7 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Časovač, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 270 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Spodný ohrev, Ventilátor
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Parné

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 66 l
Kód:  SETBSH012
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17