Obnoviť stránku

BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PUE645BB1E

Príslušenstvo k tovaru

BOSCH HBA5577S0 + BOSCH PUE645BB1E

Hľadáte dokonalé spotrebiče pre svoju kuchyňu? Rozhodnite sa pre súpravu spotrebičov rúry a indukčnej varnej dosky BOSCH. V rúre pomocou RoastingSensor dosiahnete vynikajúce výsledky. Môžete piecť až na troch úrovniach súčasne vďaka 3D horúcemu vzduchu. Vďaka nastaveným programom bude každé jedlo vždy perfektne pripravené a následné čistenie za vás urobí rúra sama pomocou funkcie EcoClean Direct. Na indukčnej varnej doske BOSCH, ktorá sa ovláda vpredu, môžete ľahko ovládať jednotlivé varné zóny. Má elegantný dizajn z čierneho tvrdeného skla. 

Kľúčové vlastnosti rúry a indukčnej dosky BOSCH

  • RoastingSensor meria optimálnu teplotu vnútri pokrmu
  • Pečenie v 3 úrovniach naraz vďaka horúcemu vzduchu
  • Autopilot –10 nastavených programov rúry BOSCH
  • Samočistenie pomocou EcoClean Direct
  • 7 druhov ohrevu
  • PowerBoost na indukčnej doske BOSCH skracuje varenie na polovicu
  • Intuitívne ovládanie pomocou TouchSelect
  • Rozpoznanie veľkosti hrnca

Vstavaná rúra BOSCH s funkciami RoastingSenzor a AutoPilot

Vstavaná rúra BOSCH disponuje funkciou RoastinSensor. Čo je teplotná sonda, ktorú vsuniete do pokrmu, pripojíte k rúre a nastavíte požadovanú teplotu. Tak bude vaše jedlo v prostriedku pripravované za optimálnej teploty a výsledok bude dokonalý. Pomocou funkcie Autopilot vám stačí zvoliť si jeden z 10 nastavených programov ako mäso, zelenina, alebo ryby, nastaviť hmotnosť a stlačiť štart. Rúra sama zvolí ideálnu teplotu, druh a dĺžku ohrevu. So vstavanou rúrou BOSCH môžete vďaka cirkulácii horúceho vzduchu piecť v 3 úrovniach naraz. Po jedle za vás rúru vyčistí funkcia EcoCleanDirect. Rúra BOSCH má 7 druhov ohrevu: 3D horúci vzduch Plus, horný/spodný ohrev, cirkulačný infra-gril, veľkoplošný gril, stupeň na pizzu, spodný ohrev a horúci vzduch jemný. Rúra ďalej obsahuje LCD displej, otočný volič, zápustné otočné voliče, dizajnové držadlo z nehrdzavejúcej ocele.

V balení nájdete:
Dvojnásobný teleskopický výsuv, z toho jeden ClipRail
Úplný výsuv so stop funkciou
1× smaltovaný plech
1× kombinovaný rošt
1× univerzálnu panvicu

Funkcie:
Elektronická regulácia teploty 50 °C – 275 °C
Vnútorný objem: 71 l
Detská poistka
Ukazovateľ zvyškového tepla
Dĺžka sieťového kábla: 120 cm

Indukčná varná doska BOSCH z čierneho tvrdeného skla

Indukčná doska BOSCH sa pýši funkciou PowerBoost, s ktorou uvaríte 2 litre vody aj 4× rýchlejšie ako na sklokeramike. Funkcia PowerBoost je k dispozícii pre každú varnú zónu. Doska má intuitívne ovládanie s funkciou TouchSelect, ktorá umožňuje jednoducho ovládať zvolenú varnú zónu a funkcie QuickStart a ReStart. Doska obsahuje 4 indukčné varné zóny s rozpoznaním veľkosti hrnca, timer pre každú varnú zónu, minútku. Máte aj možnosť pomocou PowerManagement nastaviť maximálny príkon dosky. Samozrejmosťou je 2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla pre každú varnú zónu a detská poistka.  

V balení nájdete:
Pripojovací kábel 1,1 m

Funkcie:
Príkon: 4,6 kW
17 stupňov výkonu
2-stupňový ukazovateľ zostatkového tepla pre každú varnú zónu

Varné zóny:
2× O 180 mm, 1,8 kW (max. výkon 3,1 kW) indukčná varná zóna
1× O 145 mm, 1,4 kW (max. výkon 2,2 kW) indukčná varná zóna
1× O 210 mm, 2,2 kW (max. výkon 3,7 kW) indukčná varná zóna

Kód:  BSHSET040
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04