Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH HBA513BS0 + BOSCH PGP6B5B80

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HBA513BS0 + BOSCH PGP6B5B80

Vybavte vašu kuchyňu kvalitnými spotrebičmi, ktoré sú cenovo dostupné a navyše splnia aj všetky vaše náročné požiadavky. Túto šikovnú súpravu od rokmi preverenej spoločnosti Bosch si zamilujete. Ide o zabudovanou rúru HBA513BS0 a plynovú dosku PGP6B5B80. Vďaka vstavanému dizajnu krásne zapadnú do akejkoľvek modernej kuchyne. Oba spotrebiče sú napchaté modernými technológiami, ktoré vám uľahčia každodennú prípravu jedál. Navyše sú vzájomne plne kompatibilné a vám premenia čas strávený v kuchyni na krásnu chvíľku.

Kľúčové vlastnosti vstavanej rúry Bosch HBA513BS0

  • Antikorový ovládací panel
  • Objem rúry 71 litrov
  • LED displej s elektronickými hodinami
  • Detská poistka
  • Program 3D horúci vzduch pre dokonalé pečenie
  • Horný a spodný ohrev, cirkulačný infra-gril, veľkoplošný gril
  • Otočné voliče s možnosťou zasunutia
  • Program na samočistenie rúry
  • 1× kombinovaný rošt a 1× univerzálna panvica

Zaujme hneď na prvý pohľad

Vstavaná rúra BOSCH HBA513BS0 na prvý pohľad zaujme moderným dizajnom s antikorovým ovládacím panelom s prehľadným LED displejom, pomocou ktorého ľahko nastavíte jednotlivé parametre programov. Regulácia teploty prebieha elektronicky v rozmedzí od 50 °C do 275 °C. Pre dokonalý prehľad počas pečenia je rúra vybavená vnútorným halogénovým osvetlením.

Perfektné výsledky pečenia

Program 3D horúci vzduch dosahuje perfektné výsledky pri pečení, pretože zaisťuje distribúciu vzduchu na troch úrovniach naraz. Vstavaná rúra Bosch HBA513BS0 rovnako disponuje chladiacim ventilátorom, pre rýchle vyvetranie horúceho vzduchu a zníženie teploty. Pre jednoduchú údržbu ovládacieho panela možno otočné voliče programov a teploty jednoducho zasunúť. Plocha dvierok je celá vyrobená zo skla, aby bola jeho údržba čo najjednoduchšia. Pri väčšom znečistení môžete spustiť samočistiaci program EcoClean. K rúre môžete dokúpiť úzke univerzálne plechy, ktoré sú ideálne pre prípravu menšieho množstva jedla alebo dvoch variantov jedného pokrmu. Plechy sú navyše veľmi skladné a bez problémov ich môžete uložiť do chladničky aj do koša vašej umývačky.


Plynová varná doska PGP6B5B80

Plynová varná doska Bosch PGP6B5B80 vás poteší svojím elegantným dizajnom z antikorovej ocele. Súvislé oceľové rošty zaisťujú maximálnu stabilitu hrncov pri varení. 4 plynové horáky sú vybavené integrovaným zapaľovaním v ovládacom gombíku. Varné zóny budete pohodlne ovládať gombíkmi, ktoré nájdete uprostred prednej časti varnej dosky. Bezpečnosť zaisťuje termoelektrická poistka zhasnutia plameňa. Súprava spotrebičov HBF133BR0 a PGP6B5B80 je tak skvelou voľbou do vašej modernej kuchyne. 

Kľúčové vlastnosti varnej dosky PGP6B5B80

  • 4 plynové horáky
  • Elegantný antikorový dizajn
  • Integrované zapaľovanie v ovládacom gombíku
  • Masívne liatinové rošty
  • Termoelektrická poistka zhasnutia plameňa
  • Detská poistka

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Ventilátor
Príkon 3 400 W
Vysúvanie plechu Závesné rošty

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava Detská poistka, Dotykové ovládanie, Ochladzovací systém

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  BSHSET032
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18