Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH HBA174EA0 + BOSCH BFL524MB0

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH HBA174EA0 + BOSCH BFL524MB0

Páčil by sa vám v novej kuchyni set vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry? Môžeme vám odporučiť set BOSCH HBA174EA0 + BOSCH BFL524MB0. Ak máte radi moderné technológie, nezaobídete sa bez vstavanej rúry, ktorá vám ponúkne mnoho funkcií na prípravu skvelých pokrmov. Vstavaná teplovzdušná rúra s grilom Bosch prináša moderné a praktické riešenie pre vašu kuchyňu, ktoré navyše ponúka efektivitu a hospodárnosť pri príprave jedál. Jej klasický a všestranný štýl sa dokáže ľahko zladiť s akýmkoľvek interiérom a zaručuje elegantný vzhľad kuchyne. Aby ste sa mohli tešiť na všetky svoje obľúbené jedlá, rúra ponúka objem 71 l. Jej príkon činí 3600 W. Vstavaná rúra Bosch sa pýši energetickou triedou A.

Hlavné vlastnosti vstavanej rúry Bosch

  • Vstavaná rúra Bosch vyniká svojou funkčnosťou, ale aj so svojim klasickým štýlom sa dokonale hodí do akéhokoľvek interiéru
  • Celkový objem dosahuje 71 l
  • Jej príkon sa rovná 3600 W
  • Vstavaná rúra Bosch patrí do energetickej triedy A
  • Manipulácia s plechmi je vďaka teleskopickým výsuvom na koľajniciach veľmi jednoduchá
  • Čistenie rúry: pyrolytické
  • Jedná sa o teplovzdušnú vstavanú rúru
  • So špeciálnym programom bude pizza perfektne pripravená
  • Bez námahy pripravíte chutné grilované pokrmy
  • Kombinácia horného a spodného ohrevu uľahčuje prípravu jedál, a to vrátane grilovania
  • Vaše pokrmy budú rýchlejšie upečené vďaka ventilátoru, ktorý umožňuje rovnomernú cirkuláciu horúceho vzduchu

Príprava jedla bude zábava

Vstavaná rúra Bosch premení vďaka svojim vlastnostiam pečenie na zábavu. Obľúbenou vychytávkou je teleskopické vysúvanie plechu, ktoré zabráni nečakanému vyklopeniu plechu z rúry. Pokrm tak môžete bez obáv dochutiť. Obľúbené pyrolytické čistenie spáli za pomoci vysokej teploty všetky nečistoty, ktoré sú usadené vo vnútri rúry. Vnútro rúry je vytvorené z hladkého a ľahko čistiteľného čierneho smaltu. Smalt sa navyše vyznačuje odolnosťou voči rastlinným a živočíšnym tukom a kyselinám.

Vstavaná rúra Bosch ponúka veľké množstvo funkcií

Nech už potrebujete piecť čokoľvek, vstavaná rúra Bosch vám vždy umožní vybrať optimálny program. Teplovzdušná rúra patrí k stáliacim na trhu - je ideálna ako na pečenie, tak aj na ohrievanie. Obľúbia si ju všetci, ktorí milujú taliansku pizzu, pretože ponúka špeciálny program na jej prípravu. S touto rúrou s grilom budete mať istotu, že vaše jedlá budú vždy perfektne pripravené.

Rýchlejšia príprava jedál aj dokonalé stolovanie s Bosch

Set vstavaná rúra a mikrovlnka BOSCH HBA174EA0 + BOSCH BFL524MB0 vám maximálne uľahčí prípravu jedál a prispeje k dokonalému stolovaniu. Kombinácia spodného a horného ohrevu umožňuje pohodlnú prípravu jedál vrátane ohrevu a grilovania. Ponúka tiež ventilátor, ktorý má na starosť cirkuláciu horúceho vzduchu, takže sa jedlo rovnomerne prepečie za oveľa kratšiu dobu.

Vstavaná rúra je bezpečná a ľahko sa udržuje

Vstavaná rúra Bosch je navrhnutá s ohľadom na bezpečnosť a jednoduchú údržbu. Vnútorné dvierka rúry sú vyrobené z bezpečnostného trojvrstvového skla. K výhodám patrí ľahká údržba a čistenie dvierok. Detský zámok ochráni aj malých šéfkuchárov. Rúra je vybavená schopnosťou zablokovať ovládací panel, aby s ním nebolo možné manipulovať. Aby bola zaistená úplná bezpečnosť, zostávajú dvierka rúry zvonku chladné, aj keď je vo vnútri nastavená maximálna teplota. Zabudovaný ochladzovací systém zaručí, že nepríde k nežiaducemu rozohriatiu či poškodeniu linky v blízkosti rúry.

Set vstavaná rúra a mikrovlnka BOSCH HBA174EA0 + BOSCH BFL524MB0 ...

Vstavaná rúra Bosch - tešte sa na jej výbavu

Vstavaná rúra Bosch ponúka vysoký stupeň pohodlia a flexibilitu. Časovač poskytuje kontrolu nad procesom pečenia a zaručuje, že vaše jedlo bude vždy pripravené včas. Veľkú obľubu si získal veľkoplošný gril, s ktorým pohodlne ugrilujete kurčatá, steaky alebo ryby. Balenie obsahuje aj sieťový kábel so zástrčkou.

Programy:

gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, spodný ohrev, stupeň na pizzu a ventilátor

Farba:

čierna

Rozmery:

59,5 × 59,4 × 54,8 cm (vך×h)

Súčasťou setu je aj mikrovlnná rúra

Mikrovlnná rúra je v dnešnej dobe neoceniteľným spotrebičom, ktorý zaujímavo obohatí vašu kuchyňu a pritom vám ponúkne aj plno moderných funkcií. Vstavanú mikrovlnnú rúru Bosch oceníte hlavne pre jej efektívnosť, viacúčelovosť a hospodárnosť. Svojim dizajnom výborne zapadne do vašej kuchyne, a navyše vám ušetrí miesto. Vnútorný objem je 20 l a ponúka otočný tanier o veľkosti 25,5 cm. Hodnota výkonu naznačuje, ako rýchlo bude váš pokrm ohriaty. Tento typ vydá maximálny výkon o hodnote 800 W. Mikrovlnku je možné podľa potreby regulovať pomocou 5 úrovní výkonu. Mikrovlnná rúra Bosch disponuje elektronickým ovládaním. Všetky funkcie a hodnoty sú zobrazované v digitálnej podobe. Je vyrobená v klasickom štýle zaručujúcom univerzálnosť vzhľadu, a práve preto výborne zapadne do dizajnu väčšiny kuchýň.

Zásadné prednosti mikrovlnnej rúry Bosch

  • Vstavaná mikrovlnná rúra Bosch zaujme čestné miesto vo vašej kuchyni
  • S vnútorným objemom 20 l
  • Maximálny výkon je až 800 W
  • Príkon: 1270 W
  • Podľa potreby si môžete vybrať z 5 úrovní výkonu
  • Otváranie dvierok je klasicky na stranu
  • V balení sa nachádza otočný tanier
  • Mikrovlnke Bosch dominuje čierna farba
  • Rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 38,2 × 59,4 × 31,7 cm (vך×h)

Výbava a funkcia mikrovlnnej rúry Bosch

Mimo základnej výbavy bola mikrovlnná rúra Bosch obohatená ďalšími funkciami a vychytávkami. Rúra je vhodná aj na rozmrazenie potravín, napríklad mäsa či pečiva. Nastavenie presného času prípravy potravín dosiahnete pomocou časovača. Určite oceníte automatický program, kde nastavíte iba druh a hmotnosť pokrmu, a mikrovlnná rúra si so zvyškom sama poradí. Set rúra a mikrovlnka BOSCH HBA174EA0 + BOSCH BFL524MB0 zvýši vašu produktivitu pri príprave jedál. Vonkajšie rozmery mikrovlnnej rúry zodpovedajú 38,2 × 59,4 × 31,7 cm (vך×h).

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Čierna
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 38,2 cm
Vonkajšia šírka 59,4 cm
Vonkajšia hĺbka 31,7 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Časovač, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 270 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Otočný tanier

Vlastnosti

Programy rúry Gril, Horný ohrev, Pravý horúci vzduch, Spodný ohrev, Stupeň na pizzu, Ventilátor
Príkon 3 600 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Pyrolytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,4 cm
Hĺbka 54,8 cm

Farba rúry

Farba Čierna

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Ochladzovací systém, Studené dvere rúry, Veľkoplošný gril
Sieťový kábel Áno, so zástrčkou

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A

Objem rúry

Objem 71 l
Kód:  SETBSH011
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09