Obnoviť stránku

BOSCH GSN36VL3P

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH GSN36VL3P

Využite aj vy našej skvelej cenovej ponuky a mrknite, čo nového ponúkame na našom e-shope. V prípade, že potrebujete uskladniť veľké množstvo potravín, je táto zásuvková mraznička Bosch GSN36VL3P tým, čo hľadáte. Spotrebič patrí do energetickej triedy A++.Počas jedného roka prevádzkovania spotrebuje okolo 237 kWh elektrickej energie. Navyše poteší vnútornou mraziacou kapacitou až 242 litrov. Obrovskou výhodou sú dve mraziace priehradky BigBox, ktoré perfektne poslúžia na zamrazenie veľkých potravín alebo škatúľ. Zaiste poteší aj veľmi nízka hlučnosť iba 42 dB.

Kľúčové vlastnosti skriňovej mrazničky Bosch GSN36VL3P

  • Zásuvková mraznička so 4 transparentnými mraziacimi priehradkami spadajúca do en. triedy A++ (237 kWh/rok)
  • Mraziaca priehradka BigBox na uloženie veľkých kusov potravín
  • NoFrost šetrí námahu a čas s odmrazovaním
  • Vnútorný objem 242 litrov
  • Nízka hlučnosť iba 42 dB
  • VarioZone flexibilita vnútorného priestoru (nastaviteľné police a boxy)
  • Systém FreshSense zaisťuje perfektnú klímu na skladovanie
  • Rovnomerné rozloženie vzduchu pre dlhodobú čerstvosť so systémom MultiAirflow
  • Vizuálny a zvukový výstražný signál otvorených dverí a nízkej teploty
  • Zmrazovacia kapacita je 20 kg za deň a doba skladovania pri poruche činí 25 hodín
  • Dvere kĺbové vpravo – zameniteľné
  • Uhol otvorenia dverí 90°
  • Výškovo nastaviteľné nohy vpredu a praktické kolieska vzadu

Veľmi praktická funkcia supermrazenia s mrazničkou Bosch

Skriňová mraznička Bosch GSN36VL3P disponuje nepostrádateľnou funkciou supermrazenia, ktorá chráni už zmrazené potraviny. Využijete ju hlavne v čase, keď do mrazničky vkladáte nové potraviny. Nový systém FreshSense zase zabezpečí
vždy perfektnú klímu na skladovanie vašich potravín. Základným faktorom je konštantná vnútorná teplota vo vnútri mrazničky, ktorá zachová potravinám ich čerstvosť, chuť a správnu konzistenciu. Môžete si byť istí, že uskladnená zmrzlina nebude ani príliš tvrdá, ani mäkká.

Praktické boxy mrazničky Bosch GSN36VL3P

Vďaka variabilne nastaviteľným skleneným poličkám a priehradkám systému usporiadania VarioZone si doprajete potrebnú flexibilitu. K dispozícii sú 4 priehľadné zásuvky na zmrazené potraviny a dve zásuvky nesúce označenie BigBox. S prepracovanou ventiláciou MultiAirflow, ktorá produkuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu do všetkých úrovní mrazničky, nemusíte mať o vaše potraviny žiadne starosti. Zmrazte vaše potraviny so skriňovou mrazničkou Bosch GSN36VL3P.

Alarmy od spoločnosti Bosch

Zásuvková mraznička Bosch GSN33VL3P so svojím moderným nerezovým dizajnom určite nájde svoje miesto v každej modernej kuchyni. Výškovo nastaviteľné nohy vpredu a praktické kolieska vzadu zabezpečia pohodlný transport a pevné umiestnenie na potrebnom mieste. Prítomný je aj vizuálny a zvukový výstražný signál nízkej teploty vo vnútornej časti mrazničky a varovný signál otvorených dverí. S ním sa vám nestane, že zabudnete dovrieť dvierka. Presvedčte sa sami, že mraznička Bosch GSN36VL3P je naozaj moderný spotrebič, ktorý vám uľahčí život.


Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Výška 186 cm
Šírka 60 cm
Hĺbka 65 cm
Hmotnosť 73,65 kg

Vlastnosti mrazničky

Vlastnosti mrazničky No Frost, Samoodmrazovanie, Displej, Rýchle zmrazovanie
Klimatická trieda SN-T
Kód:  BOMR017
Produktové číslo:  GSN36VL3P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02