Obnoviť stránku

BOSCH GSN29VL3P

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH GSN29VL3P

Potrebujete uskladniť veľké množstvo potravín? Kúpte si domov zásuvkovú mrazničku GSN29VL3P od spoločnosti Bosch. Spadá do energetickej triedy A++ a navyše poteší vnútorný mraziaci objem s kapacitou až 200 litrov. Osvetlenie celého priestoru zaistí integrované LED svetlo, s ktorým budete mať prehľad, kde ste čo uskladnili. Výhodou je mraziaca priehradka BigBox na hlboko zmrazené potraviny, ktorá perfektne poslúži k zamrazeniu veľkých potravín alebo krabíc. (Narodeninové torty, pizza, ...)

Kľúčové vlastnosti zásuvkovej mrazničky Bosch GSN29VL3P

  • Praktická veľkosť a tichý chod
  • Jednoduché nastavenie teploty
  • NoFrost vás oslobodí od odmrazovania
  • LED ukazovatele
  • EasyAccess zóna je ideálna pre pohodlné vkladanie a zamrazovanie položiek, ktoré je potrebné umiestniť vo vzpriamenej polohe (nanuky, ...)
  • FreshSense - zaručí konštantnú teplotu vďaka inteligentnej senzorovej technológii
  • Supermrazenie so zamrazovacou automatikou

So systémom VarioZone zmrazíte čokoľvek

Mraznička GSN29VL3P v modernom antikor dizajne určite nájde svoje miesto v každej modernej kuchyni. Potrebnú flexibilitu poskytne vďaka variabilne umiestnitelným skleneným poličkám a priehradkám systému usporiadania VarioZone. Ponúka 4 transparentné mraziace boxy, z nich je jeden BigBox. Mraziaci priestor je rovnako vybavený systémom MultiAirflow, ktorý využíva ventiláciu a produkuje pozvoľné a rovnomerné prúdenie studeného vzduchu do všetkých úrovní mrazničky. Poteší aj prítomnosť akustického varovného signálu otvorených dverí, vďaka ktorému sa vám nestane, že zabudnete dovrieť dvierka.

S GSN29VL3P vždy dokonalé zmrazené potraviny

Ďalšou zaujímavosťou je nepostrádateľná funkcia supermrazenia, ktorá chráni už zmrazené potraviny. Príde vhod v čase, keď do mrazničky vkladáte nové potraviny. Perfektnú klímu pre skladovanie potravín zabezpečí systém FreshSense. Základným faktorom je konštantná vnútorná teplota vo vnútri mrazničky, ktorá zachová potravinám ich čerstvosť, chuť a správnu konzistenciu. Zmrzlina nebude ani mäkká, ani príliš tvrdá.

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky 67 kg

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky Rýchle zmrazovanie
Kód:  BOMR012
Produktové číslo:  GSN29VL3P
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16