Obnoviť stránku

Bosch GSN 29VW30

5 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch GSN 29VW30

Zásuvková mraznička je vyrobená v energetickej triede A++. Vnútorný priestor je plynule chladený ventilátorom, pomocou systému noFrost a MultiAirflow. Vnútri je šesť transparentných priehradiek. Jedna z nich je extra veľká, tzv. BigBox, a ďalšia priehradka je určená pre intenzívne mrazenie. Mraznička vám ďalej ponúkne, vyberateľné sklenené odkladacie plochy aj medzidná, na získanie flexibilného priestoru v mraziacej časti. Určite tiež oceníte optický aj akustický varovný signál, pri otvorených dverách alebo zvýšenej teplote, a funkciu supermrazenie s automatickou deaktiváciou. Mraznička sa určite stane praktickým a vítaným pomocníkom do každej kuchyne. Uchovávajte potraviny stále čerstvé, s touto skvelou mrazničkou od známej firmy Bosch.

Hlavné prednosti

  • jeden BigBox
  • mraziaca priehradka s klapkou pre intenzívne mrazenie
  • optický a akustický varovný signál pri otvorených dverách alebo zvýšenej teplote
  • funkcia supermrazenie s automatickou deaktiváciou
  • mraziaca kapacita: 20 kg za 24 hod
  • doba skladovania pri poruche: 19 hod

Moderné technológie

Vďaka systému noFrost je chladný vzduch ventilátorom rozvádzaný do každého kúta mraziaceho priestoru. Pritom sa potravinám odoberá vlhkosť a následne sa voda, z topiacej sa námrazy, zhromažďuje v centrálnom výparníku, kde sa vyparí mimo mrazničku. Vďaka tomu nebudete musieť spotrebič odmrazovať a potraviny sú rýchlejšie zmrazené. Systém MultiAirflow, zase využíva ventiláciu na zamedzenie kolísaniu teploty vo vnútri priestoru, aby si potraviny uchovali chuť a arómu po dlhšiu dobu.

Funkcia supermrazenie chráni mrazené potraviny pred rozmrazením vo chvíli, keď vkladáte do mrazničky nové potraviny. Tie sa vďaka tomu zmrazia rýchlejšie a neohrejú okolité, už zmrazené, veci. Mraznička sa automaticky prepne späť do normálnej prevádzky, akonáhle potraviny dosiahnu požadovanej teploty. Vďaka tomu nedochádza k plytvaniu energie.

 

Parametre a špecifikácia

Typ mrazničky

Typ mrazničky Zásuvková
Typ modelu mrazničky Samostatne stojací model

Rozmery mrazničky

Hmotnosť mrazničky 68 kg

Vlastnosti mrazničky

Špeciálne funkcie mrazničky No Frost, Samoodmrazovanie, Rýchle zmrazovanie
Klimatická trieda mrazničky SN, N, ST, T
Kód:  FAC430g
Produktové číslo:  GSN29VW30
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02