Obnoviť stránku

Bosch BGL3B210

4,3 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch BGL3B210

Tento vreckový vysávač ponúka mimoriadne silný výkon v praktickom formáte pre rýchle a ľahké vysávanie. Pýši sa novým inovatívnym HiSpin motorom s aerodynamickými nožmi a perfektne kalibrovaným prietokom vzduchu pre veľký zber prachu. To všetko s nízkou spotrebou elektrickej energie, teda šetrí vaše financie a životné prostredie.

Skvelý pomocník


Je vhodný pre väčšinu typov kobercov a podláh. Zaručuje stabilný silný dlhotrvajúci výkon aj pri zaplnení vrecka vďaka systému PowerProtect. Vrecká sú navyše samotesniace a nie je potrebné ich tak často meniť. Samozrejmosťou je teleskopická rúrka, tryska na špáry a polstrovacia tryska pre tie najlepšie výsledky a vaše maximálne pohodlie a komfort pri upratovaní. S vysávačom Bosch BGL3B210 bude upratovanie domácnosti úplnou hračkou!
Filtračné vrecko pojme až 4 l nečistôt a automaticky navíjaný kábel má dĺžku 7 metrov. Môžete sa tak pohodlne pohybovať po miestnosti, bez toho aby ste neustále museli prepájať kábel do inej zásuvky. Nízka hmotnosť či ergonomické madlo ho predurčuje k ľahkej manipulácii a vysávanie zvládnu aj deti. Hygienický filter zabraňuje vyfukovaniu nečistôt do vzduchu, preto je vhodný aj pre alergikov.
Hlavné prednosti:

 

 

 

  • Hygienický filter
  • Akčný rádius 10 m
  • 4 otočné kolieska
  • Ukazovateľ výmeny vrecka
  • Elektronická regulácia výkonu

Doplňujúce informácie:
Energetická trieda:
B
Príslušenstvo:
1 × tryska na špáry
1 × polstrovacia tryska
Typ vreciek:
G ALL

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra Mikrofilter

Príkon

Príkon 650 W

Hlučnosť

Hlučnosť 79 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 26 cm
Výška 28,7 cm
Hĺbka 40 cm
Hmotnosť 4,3 kg

Farba

Farba Červená
Kód:  EAD1432i
Produktové číslo:  BGL3B210
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17