Obnoviť stránku

Bosch BGL2B110

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch BGL2B110

Praktický vysávač Bosch BGL2B110 sa pýši svojim elegantným dizajnom, energetickou nenáročnosťou a vysokým výkonom. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti sa stane vaším obľúbeným pomocníkom pri každodennom upratovaní. Teraz všetko zvládnete s prehľadom a bez väčšej námahy a to za zlomok času. S týmto vysávačom bude upratovanie domácnosti jednoducho hračka!

Skvelý pomocník

Motor sa pýši skvelým príkonom 700 W, ale výkonom je porovnateľný s vysávačom s príkonom až 2200 W. To všetko vďaka novému inovatívnemu HiSpin motora s aerodynamickými nožmi a perfektne kalibrovaným prietokom vzduchu pre veľký zber prachu. Vysávač disponuje špeciálnym hygienickým filtrom, ktorý zabraňuje vyfukovanie nečistôt do vzduchu. To všetko s veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie, teda šetrí nielen vaše financie, ale aj životné prostredie. Samozrejmosťou je teleskopická rúrka, hubica s prepínaním alebo hubica na tvrdé podlahy pre tie najlepšie výsledky, maximálne pohodlie a komfort pri upratovaní.

Filtračné vrecko má objem 3,5 litra a dĺžka kábla je 5 metrov. Môžete sa tak bez problému pohybovať po celej miestnosti, bez toho aby ste museli neustále prepájať kábel do inej zásuvky. Nechýba tu ani elektronická regulácia sacej sily pomocou otočného regulátora, praktický ukazovateľ naplnenia vrecka alebo automatické navíjanie prívodného kábla.

Kľúčové vlastnosti

  • Hygienický filter
  • Inovatívny HiSpin motor s nízkou spotrebou
  • Akčný rádius až 8 metrov
  • Regulácia sacej sily

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Kov

Typ povrchu

Typ povrchu Čalúnenie

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Výbava a príslušenstvo

Hubica Na čalúnenie, Parketová

Filtre

Typ filtra Mikrofilter

Príkon

Príkon 600 W

Hlučnosť

Hlučnosť 82 dB

Rozmery a hmotnosť

Šírka 29,5 cm
Výška 37 cm
Hĺbka 26 cm

Farba

Farba Modrá
Kód:  EAD1433f
Produktové číslo:  BGL2B110
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07