Obnoviť stránku

Bosch BGB45331 SCH

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch BGB45331 SCH

Tento vreckový vysávač ponúka mimoriadne silný výkon v praktickom formáte pre rýchle a ľahké vysávanie. Pýši sa novú QuattroPower technológií zaisťujúce vynikajúce výsledky vysávanie s veľmi nízkou spotrebou elektrickej energie. Teda šetrí vaše financie a životné prostredie. Prekvapí vás tiež svojou nízkou hlučnosťou, o ktorú sa stará systém SilenceSound s niekoľkovrstvovým tlmením hluku. Jeho výkon si ľahko nastavíte vďaka elektronickej regulácii.

Skvelý pomocník


Je vhodný pre väčšinu typov kobercov a podláh. Zaručuje stabilný silný dlhotrvajúci výkon aj pri zaplnenia vrecka vďaka systému PowerProtect. Vrecká sú navyše samotesniaci a nie je potrebné ich tak často meniť. SilentClean Premium je extrémne tichá hubica s kovovou doskou a vysokým výkonom vysávania. S vysávačom Bosch BGB45331 ProSilence bude upratovanie domácnosti úplnou hračkou!
Filtračné vrecko pojme až 5 l nečistôt a automaticky navíjaný kábel má dĺžku 7 metrov. Môžete sa tak pohodlne pohybovať po miestnosti, bez toho aby ste neustále museli prepojovať kábel do inej zásuvky. Nízka hmotnosť či ergonomické madlo ho predurčuje k ľahkej manipulácii a vysávať zvládnu aj deti. Umývateľný HEPA filter a patentovaný systém Air Flow zabraňuje vyfukovanie nečistôt do vzduchu, preto je vhodný aj pre alergikov.
Hlavná prednosť i:

  • Hygienický filter a Air Flow
  • Veľmi tichý
  • Akčný rádius 10 m
  • 3 otočné kolieska
  • Ukazovateľ výmeny vrecka
  • Elektronická regulácia výkonu

Doplňujúce informácie:
Energetická trieda:
A
Príslušenstvo:
1 x tryska na špáry
1 x polstrovacia tryska
Typ sáčkov:
G ALL

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ vysávača

Typ vysávača Vreckový

Filtre

Typ filtra HEPA filter

Príkon

Príkon 650 W

Hlučnosť

Hlučnosť 70 dB

Farba

Farba Čierna
Kód:  EAD1432l
Produktové číslo:  BGB45331SCH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09