Obnoviť stránku

Bosch BFL634GS1

4,7 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
513,90 €

Bosch BFL634GS1

Špičková mikrovlnná rúra Bosch je určená na vstavanie a vyznačuje sa luxusným antikorovým dizajnom s celosklenenými dvierkami, ktoré sa ľahko čistia. BFL 634 GS1 ponúka mikrovlnný výkon 900 W, ktorý si môžete plynule regulovať 5 stupňami (90/180/360/600/900 W). Medzi špičku vo svojej kategórii sa radíintuitívnydotykový ovládací panel TouchControl s textovým displejom TFT, ktorý poskytne praktické nastavenie všetkých dôležitých funkcií.

Kľúčové vlastnosti

  • 7 automatických programov
  • Ovládanie TouchControl
  • Antikorový dizajn
  • Celosklenené dvierka
  • Displej
  • 5 stupňov výkonu
  • Určené na vstavanie
  • Rozmery niky: 362 - 382 x 560 - 568 x 300 mm

Pokročilá funkcia Autopilot 7 obsahuje sedem prednastavených automatických programov, pomocou ktorých docielite perfektné výsledky. Oceníte ajfunkciu varenia podľa hmotnosti,kedy je stupeň výkonu zvolený automaticky práve v závislosti od hmotnosti pokrmu. Vnútorný priestor s objemom 21 l je vyrobený z nehrdzavejúcej ocele a uľahčuje tak čistenie spotrebiča. Nechýba ani vnútorné LEDkové osvetlenie, tlačidlo info, štart či tlačidlo na otvorenie dvierok. Dĺžka prívodného kábla je 150 centimetrov.
Ide o verziu s ľavým závesom dvierok.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Antikoro
Otváranie dvierok Do strany

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 38,2 cm
Vonkajšia šírka 59,4 cm
Vonkajšia hĺbka 31,8 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Elektronické
Vlastnosti a funkcie Rozmrazovanie, Časovač, Automatické programy, Bez grilu, Rýchle rozmrazovanie, S keramickým dnom, Invertor

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 1 220 W

Dizajn

Dizajn Klasický
Kód:  FBT6501c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BFL634GS1 otevírání vlevo
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01