Obnoviť stránku

Bosch BCH6ATH25

Bosch BCH6ATH25

Snáď každá žena ocení maximálnu kompaktnosť a ľahkú manipuláciu s týmto prístrojom od spoločnosti Bosch. Zariadenie vás iste poteší jedinečnou možnosťou vysávania až po dobu 60 minút bez nutnosti pripojenia do elektrickej siete prostredníctvom kábla. Vďaka Bosch lítium-iónovej technológii získate akumulátory s maximálnou odolnosťou a výkonom pri minimálnej potrebe nabíjania. Prístroj je plne nabitý za 6 hodín, v prípade rýchleho nabíjania dostanete zariadenie s 80 percentami energie iba za tri hodiny.

Technológia AllFloor zaistí bezchybné a veľmi šetrné vysávanie všetkých druhov podláh bez problému a jediného škrabanca na vysávanej ploche. Prístroj je možné nastaviť až na tri možné výkonové úrovne. Podľa vašej potreby si môžete zvoliť úroveň, ktorá bude šetriť energiu alebo sa postará o maximálnu saciu silu.

V rukoväti môžete nájsť zásobník prachu s objemom až 0,9 litra. Zásobník možno veľmi ľahko vybrať z prístroja a vyčistiť. Hygienický filter sa postará o úplné čistenie vyfukovaného vzduchu. Vďaka tomu budete vy a vaše okolie chránené pred baktériami. Inteligentný LED displej vás upozorní, či je nutné zapnúť filtračné čistenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Dizajnový a veľmi kompaktný prístroj
  • Veľmi ľahké vysávanie ťažko prístupných miest
  • Možno využiť aj bez pripojenia do siete
  • Zásobník na prach s objemom 0,9 litra
  • LED displej napovie kedy, zapnúť filtráciu vzduchu

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 5,88 h
Doba chodu 58,82 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8 cm
Výška 20,4 cm
Hĺbka 12 cm
Hmotnosť 3 kg

Farba

Farba Biela
Kód:  EAD1433j
Produktové číslo:  BCH6ATH25
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18