Obnoviť stránku

Bosch BBHMOVE5N

4,3 18 hodnotení

Bosch BBHMOVE5N

Nemáte radi zdĺhavé upratovanie interiéru vášho dumu či bytu? S kompaktným ručným vysávačom BBHMOVE5N od spoločnosti Bosh to bude už len zábava. Produkt je vhodný na rýchle upratovanie najmä tvrdých podláh. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti sa s ním veľmi dobre manipuluje. Sklopné madlo oceníte pri skladovaní v malých priestoroch.  

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický vysávač dva v jednom (ručný a tyčový)
  • Dva stupne výkonu
  • Veľmi skladné vyhotovenie
  • Na jedno nabitie až 36 minút chodu
  • Nízka hmotnosť 3,2 kg

Užitočný pomocník

Zariadenie je vybavené ekologickou a veľmi výkonnou batériou Ni-MH, ktorá svojmu používateľovi poskytuje až 36 minút prevádzky na plný výkon po 12-16 hodinách nabíjania. Výhodou je, že vysávač je stabilný, a tak je schopný stáť sám bez opory držiaku či dokovacej stanice počas dopĺňania energie.

Vysavač môžete využívať v dvoch režimoch. Ako kompaktný ručný vysávač, s ktorým sa dostanete aj na ťažko prístupné miesta či ako tyčový vysávač, s ktorým sa už nikdy viac nebudete musieť pri práci hrbiť a ohýbať. Elektrické kefy ženú prach cez umývateľný filter do nádoby s objemom 0,3 litra. Pri vašej práci môžete voliť z celkom dvoch stupňov výkonu. Súčasťou balenia je tiež jedna tryska na škáry. 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice Plast

Napájanie

Typ napájania Aku
Typ batérie Ni-MH
Doba nabíjania 16 h
Doba chodu 36 min

Typ vysávača

Typ vysávača Bezvreckový, Tyčový, 2 v 1

Výbava a príslušenstvo

Hubica Štrbinová

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Rozmery a hmotnosť

Šírka 25,5 cm
Výška 113 cm
Hĺbka 20 cm

Farba

Farba Hnedá
Kód:  EAD1432t5
Produktové číslo:  BBHMOVE5N
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14