Obnoviť stránku

Bosch BBHMOVE3

4,3 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bosch BBHMOVE3

Ruční vysavač

Odpojiteľný ručný vysávač

Ručné aj tyčové použitie

Prestavujeme vám prakticky riešený vysávač Bosch, ktorý možno používať ručne, aj v tyčovej forme. Je samostatne stojaci bez nutnosti ho umiestňovať do držiaka alebo dokovacej stanice.


Skladný a výkonný

Vďaka sklopnému madlu ho ľahko uskladníte bez extra požiadaviek na miesto. Vysávané nečistoty sa zbierajú do nádoby s objemom 0,3 litra a precíznu čistotu zaistí umývateľný filter.

Sklopné madlo

Sklopná rukoväť


Výkonná batéria

Vstavané batérie Ni-MH sú ekologické a vysoko výkonné. Ich kapacita postačuje až na 15 minút vysávania a čas do plného nabitia trvá maximálne 16 hodín.


Vysávání pod nábytkem

Dostane sa aj pod nábytok

Dostane sa kamkoľvek

S vysávačom Bosch BBHMOVE3 sa dostanete aj na ťažko dostupné miesta a pri použití tyčového zariadenie nebude vysávanie fyzicky namáhavé tiež vďaka nízkej hmotnosti, ktorá je iba 3,7 kg. Domáce práce tak zvládnu aj vaše malé ratolesti.

Kód:  EAD1432t
Produktové číslo:  BBHMOVE3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12