Obnoviť stránku

Bosch BBHMOVE2N

4,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Bosch BBHMOVE2N

Inovatívny dizajn spojený s vysokým výkonom vám ponúka šikovný a praktický bezdrôtový akumulátorový vysávač značky Bosch. Ideálne sa hodí pre celú vašu domácnosť, najmä na tvrdé podlahy. Funkcia 2 v 1 znamená, že ho možno použiť buď ako ručný alebo stojaci vysávač. Ručný vysávač môžete jednoducho použiť napr. pri vysávaní auta. Práca s ním je veľmi rýchla, precízna a vďaka dobíjacej nikel-metal-hydridovej batérie je navyše šetrný k životnému prostrediu.

Kúčové vlastnosti

  • Veľmi skladný vďaka sklopnému madlu
  • Elektrická kefa
  • Umývateľný filter
  • Samostatne stojaci
  • Ekologický a veľmi výkonný

Vysoký výkon

Bosch je vysávač, ktorý sa pýši minimálnou údržbou a vynikajúcim výkonom. Na výber máte z dvoch stupňov výkonu. Praktický pomocník disponuje umývateľným filtrom a 0,3 l nádobou na prach, ktorá je súčasťou ručného vysávača. Jej výmenu zvládne naozaj každý. Vysávač je samostatne stojaci a tak ho nebudete musieť pri každej pauze opierať o stenu či vracať do dokovacej stanice.

Nenáročný na obsluhu

Určite vás tiež poteší jeho nízka váha a naozaj jednoduchá obsluha. Navyše sa môže vďaka sklopnému madlu zložiť a uschovať na akékoľvek miesto. Vysávač je dobíjací a doba nabíjania je 12 až 16 hodín. Po nabití potom vydrží 15 minút prevádzky. Batéria Ni-MH zaraďuje vysávač do ekologicky úspornej triedy. Pokiaľ chcete kvalitu za rozumnú cenu, s týmto produktom ju máte mať.

 
Kód:  EAD1432t7
Produktové číslo:  BBHMOVE2N
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07