Obnoviť stránku

BOSCH BBHF216 Readyy'y

Príslušenstvo k tovaru

BOSCH BBHF216 Readyy'y

BOSCH BBHF216 vám umožní efektívnu prácu na upratovanie drobných nečistôt. Jeho lithium-ionový akumulátor vám zaručí na jedno nabitie 36 min vysávania. Nabitie batérie zaberie 5 h. Vďaka funkcii 2 v 1 s ním budete môcť pracovať ako so stojacím vysávačom či ako s malým vysávačom do ruky, vďaka nemu sa ľahko dostanete aj k nečistotám v rohoch izieb. Vzduch z vysávača sa čistí cez umývateľný filter. Prachové nečistoty sa vysávajú do vyberateľnej nádoby, ktorú budete môcť ľahko po luxovaní vysypať do smetného koša a opäť zasunúť do vysávača.

Vynikajúce parametre tyčového vysávača BOSCH BBHF216

  • Dĺžka prevádzky 36 min, čas nabíjania 5 h
  • Li-Ion batéria
  • V balení nájdete: kefová hubica a nabíjací adaptér

Pre väčšiu efektivitu pri vysávaní dáva BOSCH BBHF216 širokú škálu pomocných nástrojov. Hubica s kefou na vysávač tvorí univerzálne príslušenstvo na bežné pucovanie malých plôch.

Kód:  BOSTV272
Produktové číslo:  BBHF216
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06