Obnoviť stránku

BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1

4,8 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1

Tyčový aku vysávač BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1 sa skvele hodí na upratovanie celého bytu či domu. Vďaka funkcii 2 v 1 môžete pracovať ako s tyčovým, tak aj s ručným vysávačom, s ktorým sa bez najmenších problémov dostanete aj na ťažšie dostupné miesta. Tyčový vysávač BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1 je dokonalý na vysávanie hrubých a jemných nečistôt zo všetkých typov tvrdých podláh a kobercov s nízkym vlasom. Jeho hlavnou prednosťou je schopnosť bezpracne upratať chlpy po vašich domácich zvieratkách. V balení vysávača nájdete aj umývateľný filter. Prach a iné nečistoty sa ukladajú do nádoby, ktorú budete môcť po vysávaní vyniesť do koša. 

Zásadné vlastnosti tyčového aku vysávača BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1

  • Doba prevádzky: 55 min, doba nabíjania: 5 h 
  • Li-Ion batéria 
  • Vhodný na upratovanie chlpov domácich maznáčikov 
  • Čistenie vzduchu cez umývateľný filter 
  • Súčasťou balenia je hubica na čalúnenie a štrbinová hubica 

Pribalené príslušenstvo k tyčovému vysávaču BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1

Aby bolo upratovanie skutočne efektívne, tyčový aku vysávač BOSCH BBH3ZOO25 Flexxo ProAnimal 2 v 1 ponúka okrem základného vybavenia aj rad užitočných pomôcok. Najobľúbenejším doplnkom sa stala štrbinová hubica, s ktorou sa bez ťažkostí dostanete za nábytok. Chlpy domácich maznáčikov aj ďalšie nečistoty z čalúneného nábytku bez ťažkostí odstránite nasadením hubice na čalúnenie a poťahy.

Kód:  BSHVT025
Produktové číslo:  BBH3ZOO25
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11