Obnoviť stránku

BOSCH BBH21632

4,3 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH BBH21632

BOSCH BBH21632 vám príde vhod na upratovanie domácnosti. Jeho nikel-metal hydridový akumulátor garantuje na jedno nabitie batérie 36 min doby vysávania. Naplnenie batérie potom zaberie len 16 h. S funkciou 2 v 1 pracujete buď s tyčovým alebo vysávačom do ruky, s ktorým sa jednoducho dostanete k nečistotám, ktoré sú na zle prístupných miestach. Akumulátorový vysávač je všeobecne vhodnejší na vysatie jemných aj hrubých nečistôt z tvrdých podláh a kobercov s nízkym vlasom. Vzduch sa čistí cez Umývateľný filter. Prach a iné nečistoty sa ukladajú do vyprázdniteľnej nádoby, ktorú budete môcť ľahko po každom použití vyniesť do koša.

Významné vlastnosti tyčového vysávača BOSCH BBH21632

  • Doba prevádzky 36 min, doba nabíjania 16 h
  • NiMH batérie
  • Čistenie vzduchu cez Umývateľný filter
  • V balení nájdete: Kefová hubica a Štrbinová hubica

Ďalšie príslušenstvo aku tyčového vysávača BOSCH BBH21632

Na účinné vysávanie má BOSCH BBH21632 škálu doplnkov. Hubica s kefou predvádza univerzálny nástroj na každodenné čistenie neveľkých povrchov.

Kód:  BOSVT632
Produktové číslo:  BBH21632
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13