Obnoviť stránku

Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE

Multifunkčný hrniec Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE spoľahlivo nahradí veľa hrncov, panvíc aj samotný sporák. Je to skutočne všestranný pomocník – zvládne varenie, smaženie, fritovanie, dusenie a tiež obľúbené varenie v pare. Disponuje výkonom 1 200 W a až 50 automatickými programami, ktoré dovedú jedlo k dokonalosti. Je vybavený veľkou nelepivou nádobou s kapacitou 5 l, vďaka tomu je vhodný na prípravu jedla pre celú rodinu. Gazdinky určite poteší možnosť umývania v umývačke riadu. Užite si prípravu jedla časovo úsporným spôsobom s multifunkčným hrncom Bosch.


Kľúčové vlastnosti multifunkčného hrnca Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE

  • Kapacita 5 l – dostatok pre celú rodinu
  • Funkcia odložený štart až o 12 hodín
  • Príkon 1 200 W
  • V metalickej čiernej farbe
  • Päťdesiat prednastavených automatických programov
  • Možnosť ukladania vlastných receptov
  • Dodávané príslušenstvo – parná vložka, fritovací kôš a špachtľa
  • Vybavený praktickou rukoväťou
  • Detská ochrana na vonkajšej strane proti popáleniu
Multifunkčný hrniec Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE

Uľahčite si prípravu jedla s Bosch

Pre optimálnu prípravu všetkých zložiek jedla je multifunkčný hrniec Bosch vybavený nastavením tlaku pary. Rýchlu prípravu jedla zaručuje indukčná technológia s rýchlym zahriatím. Nastavenie teploty prebieha po 5 °C krokoch. Bosch AutoCook Pro MUC88B68DE umožňuje okrem automatických programov manuálne nastavenie času a teploty. Vlastné obľúbené recepty je navyše možné ukladať do pamäte hrnca, uloží sa nastavený čas a teplota. Hrniec je vybavený aj funkciou odloženého štartu až o 12 hodín. Medzi dodávané príslušenstvo patrí dvojvrstvová parná vložka, fritovací kôš a špachtľa.



Skvelé spracovanie

Multifunkčný hrniec Bosch AutoCook Pro má až prekvapivo jednoduchú údržbu. Všetko príslušenstvo sa môže pohodlne umývať v umývačke riadu. Hlavná misa je vybavená teflónovým povrchom pre dokonalý prenos tepla. Časti, ktoré sú na hrnci vyrobené z plastu a prichádzajú do kontaktu s potravinami, sú kompletne bez BPA. Z bezpečnostných funkcií je dôležité spomenúť automatické vypnutie po skončení programu. Myslelo sa aj na deti – pri varení sa vonkajšia strana hrnca udržiava pri izbovej teplote, nemusíte sa tak báť popálenia. Vďaka praktickej rukoväti je aj otváranie hrnca úplne bezpečné.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Multifunkčný hrniec

Objem

Objem 5 l

Vlastnosti

Príkon 1 200 W

Počet programov

Počet programov 50
Kód:  BOSAC577
Produktové číslo:  4242002935577
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11