Obnoviť stránku

BOSCH ART 26 SL

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BOSCH ART 26 SL

Strunová kosačka od spoločnosti Bosch sa vyznačuje špeciálnym systémom Semi - Auto Feed, čo v preklade znamená, že pri spustení stroja automaticky uvoľní sekacie strunu a zaisťuje tak vždy optimálnu dĺžku struny, vy sa tak o nič nestaráte a nestrácate čas nastavovaním struny. Čas vám tiež ušetrí výkonný motor ao výkone 280 W a 12500 otáčok za minútu, s týmito parametrami budete mať posekanú trávu naozaj bleskurýchlo. 

kľúčové vlastnosti

  • výkonný motor
  • nízka hmotnosť
  • Systém Semi - Auto Feed
  • Pre Tap cievka
  • držiak sieťového kábla

Mimoriadne ľahké kosenie trávy

Dokonca sa ani veľmi nenadriete, pretože hmotnosť iba 1,7 kg a ergonomická manipulácia je zárukou pohodovej činnosti. Pre presnejšie vedenie je na tele kosačky pripravená druhá rukoväť.Cievka Pro - Tap sa vám pri výmene nikdy nezamotá. Vďaka praktickému držiaku sa vám už sieťový kábel nebude pliesť pod nohami.
Parametre a špecifikácie:
príkon:
280 W
Priemer strihu:
26 cm
Systém kosenia:
Cievka so strunou
Rezná rýchlosť:
12500 ot./ Min.
cievka:
1,6 mm x 4 m
hmotnosť:
1,7 kg

Kód:  BOC806s
Produktové číslo:  0.600.8A5.100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01