Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BOSCH 311859

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
11,90 €

BOSCH 311859

Čistiaci gél BOSCH 311859 je určený pre bežné rúry, parné rúry alebo mikrovlnné rúry. Pomocou účinných látok ľahko odstráni odolné a pripálené usadeniny vo vnútri rúry. Gél sa aplikuje pomocou hlavy s kefou a používa sa pri izbovej teplote – nie je potrebné rúru zapínať. Prípravok je bez zápachu a je možné ho použiť aj na čistenie smaltovaných či nerezových plechov napečenie. Čistiaci gél na rúry BOSCH neaplikujte na tesnenie dvierok, lakované povrchy a vonkajší povrch.

Kľúčové vlastnosti čistiaceho gélu na rúry BOSCH 311859

  • Čistiaci gél BOSCH 311859 na všetky druhy rúr
  • Prípravok je šetrný a bez zápachu
  • Ľahko odstráni pripálené usadeniny vo vnútri rúry
  • Vhodný aj na čistenie nerezových a smaltovaných plechov
  • Čistiaci gél na rúry BOSCH sa používa pri izbovej teplote
  • Hlava s kefou je vhodná na čistenie menších plôch

Zloženie

Voda, Propylene Glycol, Triethanolamín, Ceteareth-11, Etanolamín, Sodium C14-17 Alkyl SEC Sulfonate, Dietylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Carbomer, Alkohol Denat.

Kód:  BOACC070
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  312324
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17