Obnoviť stránku

BOROTALCO Men 390 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
12,90 €

BOROTALCO Men 390 ml

Doprajte si sviežu vôňu a perfektnú ochranu proti potu s darčekovou kozmetickou sadou Borotalco Men. Súprava Borotalco Men obsahuje dezodorant v spreji, guličkový deodorant a sprchový gél. Dezodorant v spreji a guličkový deodorant zo série Men Dry s formulou Absolute Talq a jantárovou vôňou výborne absorbujú pot achvália sa až 72-hodinovou účinnosťou. Obsahujú zmes absorpčných prírodných a minerálnych púdrov, preto sa môžete tešiť na suchý a čistý pocit v každej situácii. V ich zložení nenájdete alkohol. Dezodoranty dopĺňa sprchový gél zo série Original s príjemnou vôňou Borotalco, ktorý vyčistí a osvieži vašu pokožku. Sada Borotalco je uložená v červenej kozmetickej taštičke, preto sa výborne hodí ako milý darček.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej súpravy Borotalco Men

  • Kozmetická súprava Borotalco Men obsahuje deodorant v spreji, guličkový deodorant a sprchový gél
  • Dezodoranty z radu Men Dry s formulou Absolute Talq výborne absorbujú pot
  • Pýši sa až 72-hodinovou účinnosťou
  • So zmesou absorpčných a minerálnych púdrov na suchý a čistý pocit v každej situácii
  • So zmyselnou jantárovou vôňou, bez alkoholu
  • Sprchový gél s príjemnou vôňou Borotalco osvieži a vyčistí vašu pokožku
  • Súprava Borotalco Men je uložená v kozmetickej taštičke

Obsah súpravy:
Dezodorant v spreji Borotalco Men Dry 150 ml
Guľôčkový dezodorant Borotalco Men Dry 50 ml
Sprchový gél Borotalco Original 200 ml

Zloženie

Borotalco MEN Dry Amber v spreji 150ml - Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Chlorohydrát hliníka, C12-15 alkylbenzoát, PPG-15 stearyléter, Parfum, Glycerín, Kaolín, Talc, Stearalkonium bentonite, Propylénkarbonát, Tokoferylacetát Magnézium aluminometasilicate, Alpha-isomethyl ionone, Cinnamal, Citronellol, Citral, Coumarin, Eugenol, Limonene, Linalool Borotalco MEN Dry Amber guľôčková 50ml -Aqua, stearát-2, Trietylcitrát, Steareth-21, Linalool Borotalco original sprchový gél 200ml -Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Chloride, Styrene/Acrylates Copolymer, Glyceteth-2 Cocoate, Sodium Benzoate, Coco-Glucoside, Citric Acid, DMDM Hydantoín, Glycelyr Oleate, Tetrasodium Glutamate Diacete, Sodium PCA, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Hydroxide, Polysorbate 20, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 3 ks
Obsah balenia Dezodorant, Sprchový gél

Objem

Objem 400 ml
Kód:  VBAL8960
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8594015456577

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07