Obnoviť stránku

BORMIOLI PARMA A01579 súprava 6ks

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BORMIOLI PARMA A01579 súprava 6ks

Do mikrovlnnej rúry aj umývačky riadu. Moderná doba si žiada praktické a účelné výrobky, s ktorých používaním nie je spojená zbytočná strata času. Kto by chcel celé hodiny tráviť umývaním riadu v kuchyni? So šesťdielnou súpravou hrnčekov BORMIOLI PARMA z tvrdeného bieleho skla určite chybu neurobíte.

Kľúčové vlastnosti

  • 6 hrnčekov a 6 podšálok z tvrdeného bieleho skla
  • objem hrnčeka 220 ml
  • odolnosť proti odretiu a poškriabaniu
  • odolnosť proti teplotnému šoku
  • neporézny materiál
  • udržujú teplotu tekutín
  • 100% recyklovateľné

Na kávu a čaj

Šesťdielna súprava hrnčekov a podšálok BORMIOLI PARMA je praktickým pomocníkom v domácnosti pre servírovanie kávy alebo čaju. Tvrdené biele sklo nielen že dobre vyzerá, ale tiež má veľa výborných vlastností, ktoré ocení každá gazdinka. Súprava je odolná proti odretiu, poškriabaniu a tepelnému šoku. Možno ju používať aj do umývačky riadu, rovnako ako do mikrovlnnej rúry. Neporézny povrch hrnčekov a podšálok zabraňuje usadzovaniu baktérií.

Materiál:
tvrdené sklo

Farba:
biela

Objem:
220 ml

Parametre a špecifikácia

Vhodné do

Vhodné do umývačky Áno

Materiál

Materiál Sklo
Kód:  VEPA03125b
Produktové číslo:  A01579
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09