Obnoviť stránku

BOOKEEN obal Cybook Ocean Red Vermilion

Príslušenstvo k tovaru

BOOKEEN obal Cybook Ocean Red Vermilion

Každá klasická kniha je chránená pevnými doskami, ktoré jej poskytujú dostatočnú bezpečnosť proti ničivým účinkom. Prečo by to nemalo byť rovnaké s elektronickými knihami Cybook Ocean? Vďaka tvrdej prípade Bookeen, bude zabezpečená maximálna ochrana vašich kníh a čítania literatúry.

Červená farba dokonale obklopuje zariadenie, ktoré bude uložené ako v bavlne. Pevná plastová chrbát môže byť bezpečne pripojená k čítačke. Predná strana okrajov syntetickej kože je vystužená, aby sa displej chránil pred poškodením, rozbitím alebo nepríjemnými škrabancami . Prednú hranu možno otočiť o 360 stupňov dozadu. Príjemné zistenia budú iste, že prípad sa nudí s popruhmi alebo inými rušivými prvkami. Samotné balenie vyzerá skvele a vyvoláva prvotriedny dojem produktu.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový vzhľad ochranného puzdra
  • Jednoducho pripojený k čítačke kníh
  • Predné zo syntetickej kože
  • Pevná zadná hrana plastu
  • Ochrana pred akýmikoľvek poškodeniami

kompatibilný s:
Bookeen Cybook Ocean

farba:
Red

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Červená

Typ a materiál

Typ Pevné puzdro
Materiál Umelá koža, Plast
Kód:  MD033g58
Produktové číslo:  COVERCON-RD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08