Obnoviť stránku

BOOKEEN Cover Cybook Muse Black

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

BOOKEEN Cover Cybook Muse Black

Každá klasická kniha je chránená pevnými doskami, ktoré jej poskytujú dostatok bezpečia pred ničivými vplyvmi. Prečo by tomu nemalo byť rovnako aj u kníh elektronických v čítačke Cybook Muse? Vďaka pevnému puzdre od spoločnosti BOOKEEN bude zaistená maximálna ochrana vašich kníh a čítané literatúry.

Puzdro čiernej farby dokonale obopne zariadenie, ktoré bude uložené ako v bavlnke. Pevná zadná strana z plastu sa dá spoľahlivo pripevniť na čítačku. Predná vyklápaciu hrana zo syntetickej kože je vystužená tak, aby chránila displej pred poškodením, fragmentáciou alebo nepríjemným škrabancom. Predná hrana môže byť otočená o celých 360 stupňov dozadu. Príjemným zistením určite bude fakt, že sa puzdro neuchycuje pomocou pásikov alebo iných rušivých elementov. Obal samotný skvele vyzerá a evokuje prémiový dojem z výrobku.

Kľúčové vlastnosti

  • Prémiový vzhľad ochranného puzdra
  • Jednoduché pripevnenie na čítačku kníh
  • Predná strana zo syntetickej kože
  • Pevná zadná hrana z plastu
  • Ochrana proti akémukoľvek poškodeniu

Kompatibilné:
Bookeen Cybook Muse / Essential / Frontlight

Farba:
Čierna

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ a materiál

Typ Pevné puzdro
Materiál Plast
Kód:  MD033g53
Produktové číslo:  COVERCFT-BK

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13