Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BONE Bike Power 6700 Red

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BONE Bike Power 6700 Red

Skvelý dizajn a premyslené detaily – univerzálny držiak BONE Bike Power 6700 Red má vstavanú power banku s kapacitou 6 700 mAh. Je vhodný pre telefóny s displejom s veľkosťou 4" až 6". Vedľa pohodlia príručného zdroja energie pre smartfón alebo tablet zaistí spoľahlivé a bezpečné uchytenie telefónu nielen na riadidlá bicykla alebo nákupný vozík, ale napríklad aj na detský kočík. Telefón si uchytíte do polohy pre pohodlnú navigáciu či natáčanie akčných videí za jazdy. Jednoduché uchytenie nezaberie viac než pár sekúnd a zvládne ho aj malé dieťa. Je vyrobený z mäkkého ekologického silikónu, takže dobre odoláva nečistotám a je veľmi ľahko umývateľný.

Kľúčové vlastnosti držiaku na mobilný telefón BONE Bike Power 6700 Red na bicykel

  • Univerzálny držiak na bicykel na telefóny s displejom s veľkosťou 4" až 6"
  • Perfektne pasuje na riadidlá bicyklov rôznych veľkostí alebo detský kočík
  • Spoľahlivé uchytenie telefónu, jednoduché prichytenie aj odstránenie
  • Vstavaná power banka s kapacitou 6 700 mAh
  • Vyrobené z poddajného ekologického silikónu
  • Možnosť uchytenia na riadidlá i predstavec
  • Micro USB kábel je súčasťou balenia
  • Jednoduchá údržba

Vstavaná power banka BONE Bike Power 6700 Red

Výkonnú power banku s kapacitou 6 700 mAh využijete buď ako samostatný zdroj energie pre všetky tablety či smartfóny, alebo ako súčasť držiaku na telefón. Pri dlhších cestách na bicykli vám dodá istotu, že sa telefón nevybije uprostred pustiny a nezostanete bez spojenia s okolitým svetom. Obsahuje lítiové batérie Samsung najvyššej kvality, ktoré podporujú súčasné nabíjanie aj vybíjanie pripojeného prístroja. Bezpečnosť vášho zariadenia zaručuje ochrana proti prebíjaniu, vybitiu aj prehriatiu obvodu. Stav power banky je možné kontrolovať jediným pohľadom vďaka 4 LED kontrolkám zobrazujúcim zostávajúcu energiu a stav nabíjania.

Kód:  BON103b
Produktové číslo:  PB16011-671XRD

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13