Obnoviť stránku

Boffin Junior - Odposlouchací zariadení

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boffin Junior - Odposlouchací zariadení

Edukatívne stavebnice Boffin Junior vášmu dieťaťu prinesú zábavu aj zaujímavé rozšírenie obzorov. Dieťa si samo zostaví prístroj, ktorý potom môže používať v reálnom prostredí. Navyše tak získa povedomie o tom, ako jednotlivé prístroje fungujú a akých princípov využívajú.
V tejto sade na vašu ratolesť čaká funkčné odpočúvacie zariadenie, ktoré zaznamenáva zvuky z celého okolia a vy ich počujete v priložených slúchadlách. Jeho zostavenie zaberie približne 30 minút a v balení nájdete všetky potrebné diely. Pre správny chod odpočúvacieho zariadenia potom budete potrebovať jednu 9V batériu. Vhodné pre malých bádateľov staršie ako 8 rokov.
Parametre a špecifikácie:
Obsah sady:
Odpočúvacie zariadenie na zostavenie
Napájanie:
1x 9V batéria
Odporúčaný vek:
8 +
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.
Kód:  ZT052c
Produktové číslo:  8595142713274

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19