Obnoviť stránku

Boffin Junior - Detektor kovu

3,1 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Boffin Junior - Detektor kovu

Edukatívne stavebnice Boffin Junior prinesú vášmu dieťaťu zábavu aj zaujímavé rozšírenie obzorov. Dieťa si samo zostaví prístroj, ktorý potom môže používať v reálnom prostredí. Navyše tak získa povedomie o tom, ako jednotlivé prístroje fungujú a aké princípy využívajú.
V tomto sete čaká na vašu ratolesť  funkčný detektor kovu, ktorý hľadá kovové predmety doma aj v prírode, a na ktorom je možné nastaviť citlivosť detekcie. Jeho zostavenie zaberie približne 30 minút a v balení nájdete všetky potrebné diely. Pre správny chod detektoru kovu potom budete potrebovať jednu 9 V batériu. Vhodné pre malých bádateľov starších ako 8 rokov.
Parametre a špecifikácia:
Obsah setu:
Detektor kovu na zostavenie
Napájanie:
1x 9 V batéria
Odporúčaný vek:
8 +
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Kód:  ZT052
Produktové číslo:  8595142713267

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06