Obnoviť stránku

Boffin 500

4,8 18 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boffin 500

Vzdelávacia stavebnica Boffin 500 poteší všetky hravé a zvedavé deti. Stavebnica obsahuje 75 súčiastok, z ktorých možno zostaviť nespočetne veľa projektov. V priloženej brožúre potom vaša ratolesť nájde podrobný návod napríklad na telegraf, playback, FM rádio a veľa ďalších projektov. Stavebnica je kompatibilná s ostatnými Boffin stavebnicami.
 

Boffin 500

Jedinečná stavebnica Boffin

Edukatívna stavebnica Boffin vášmu dieťaťu prinesie zábavu aj zaujímavé rozšírenie obzorov. Základom každej stavebnice Boffin je priehľadná plastová doska, na ktorú sa pripínajú jednotlivé súčiastky. Niektoré tieto súčiastky sú vybavené kontaktmi, vďaka ktorým je možné stavať rôzne elektrické a elektronické projekty. Každá súčiastka má svoju funkciu - sú tu vypínače, zdroje svetla, batérie, vodiče a ďalšie. V každej stavebnici nájdete desiatky rôznych súčiastok, ktoré sú označené písmenom (niekedy aj číslom), farebne odlíšené a v manuáli detailne zobrazené.
 

Projekty Boffin 500

  • FM rádio
  • Telegraf
  • Playback
  • Hlasom a dotykom riadená hudba
  • Zvuk policajného auta, sanitky, strelné zbrane
  • A ďalšie - celkovo 500 zábavných projektov
Doporučený věk

Špecifikácie:
Obsah balenia:
Doska75 súčiastokPodrobný návod s obrázkami všetkých súčiastok a projektov
Napájanie:
4x batérie typu AA (nie sú súčasťou balenia)
Odporúčaný vek:
8+
Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Počet projektov

Počet projektov 500
Kód:  ZT055c
Produktové číslo:  756619002590

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07