Obnoviť stránku

Boccia Titanium 0102-1554 veľ. 54

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Boccia Titanium 0102-1554 veľ. 54

Prsteň BOCCIA TITANIUM 0102-1554 poteší srdce každej ženy. Tento originálny kúsok v jednoduchom, ale o to krajším prevedení s nadčasovým dizajnom perfektne doplnia denné aj večerné outfit. Bude vyzerať pôsobivo na prste mladé dievčatá i dospelých dámy. Navyše je veľmi ľahký a príjemne sa tak nosia.

Vďaka použitiu úplne čistého titánu sa výrobky BOCCIA TITANIUM môžu pochváliť antialergickosť a ich nositelia sa tak nemusia báť nepríjemných vedľajších efektov. Titán všeobecne je veľmi ľahký a tvrdý materiál, vďaka čomu sa všetky šperky perfektne nosí a vyznačujú sa dlhou životnosťou. Neváhajte a obdarujte seba alebo svojich blízkych nádherným darčekom, ktorý svojou majiteľku bude dôstojne reprezentovať pri všetkých príležitostiach.

Kód:  SP4338
Produktové číslo:  4040066228778

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17