Obnoviť stránku

BMW X6 Luxury lakované čierne

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BMW X6 Luxury lakované čierne

Luxusné elektrické lakované auto si získa srdcia všetkých detí od 3 do 8 rokov. Môže sa totiž pýšiť licenciou BMW a tiež, ako by pravému BMW X6 z oka vypadlo. Svojim používateľom ponúka luxusné vybavenie, ktoré zahŕňa lakovanú karosériu, otváracie dvere, EVA kolesá, koženú sedačku a podsvietenú palubnú dosku so zvukovými efektmi. Samozrejmosťou sú všade prítomné logá BMW.

Kľúčové vlastnosti čierneho BMW X6 Luxury

  • Vhodné pre deti od 3 do 8 rokov
  • 2,4 GHz diaľkové ovládanie s možnosťou nastaviť rýchlosť jazdy
  • Kolesá z mäkkej EVA peny – novinka roku 2017
  • 2 výkonné motory a 2 batérie
  • Vstup pre MP3 cez Jack konektor
  • Maximálna rýchlosť 3 – 6 km/h

Čierne BMW X6 Luxury zvládne aj jazdu v teréne

O bezpečnosť jazdy sa postará nastaviteľný bezpečnostný pás, o jej tichosť zase mäkké kolieska. Veľmi praktický je aj indikátor stavu batérie. Autíčko s výkonným dvojitým motorom a náhonom na obe zadné kolesá smelo zvláda jazdu vpred i vzad a to hneď v troch rýchlostiach. Vďaka tomu sa s ním nemusíte báť vyraziť do terénu.

Kód:  HRAif3100
Produktové číslo:  8588006517125

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06