Obnoviť stránku

BMW X5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BMW X5

Všetkých milovníkov značky áut BMW určite poteší RC model vyrobený podľa športového vozidla BMW X5, ktorý sa pýši detailným spracovaním celého auta. Ide o luxusný automobil prenesený do RC modelu v mierke 1 : 14. Diaľkovo ovládané auto s multifunkčným ovládaním disponuje kvalitným spracovaním a rovnako dobrými jazdnými vlastnosťami.

Kľúčové vlastnosti RC modelu BMW X5

  • Detailne spracovaný model v mierke 1 : 14
  • Zvukové a svetelné efekty
  • Multifunkčné ovládanie
  • Možnosť súčasného používania až troch modelov

Skvelý zážitok z jazdy

Veľkosť RC modelu BMW X5 je 35 cm. V balení nájdete samotný RC model auta a vysielačku. Kombinácia zvukových a svetelných efektov (funkčné predné aj zadné svetlá) poskytnú ešte realistickejší zážitok z jazdy. Ovládanie pracuje na frekvencii 27/40 MHz, čo umožňuje súčasné použitie až troch modelov bez rizika rušenia. Na správne fungovanie je potrebných päť batérií 1,5 V AA pre model auta a jedna 9 V batéria pre vysielačku, ktoré nie sú súčasťou balenia.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ RC auta Cestné

Vlastnosti

Efekty Svetelné

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Model
Kód:  HRAif4822
Produktové číslo:  6930751300682

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09