Obnoviť stránku

BML Falcon FullHD

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BML Falcon FullHD

Exkluzívna moderná kvadrokoptéra s pokročilými funkciami s množstvom pokročilých funkcií známych z drahších modelov a Full HD kamerou? Presne to je BML Falcon FullHD! Nezáleží na tom, či sa jedná o váš prvý alebo desiaty dron – s asistentmi letu zvládnu jeho riadenie i úplní začiatočníci, profesionáli zase ocenia modulárny dizajn a konštrukciu prispôsobenú pre lety aj v stiesnených interiéroch. Jasná voľba pre všetkých, ktorí sa chcú baviť!

Kľúčové vlastnosti dronu BML Falcon FullHD

  • Full HD kamera s možnosťou fotografovať v rozlíšení 5 Mpx a natáčať 30 fps videá
  • Automatické udržiavanie výšky 6-osou stabilizáciou
  • Vzlet i pristátie prostredníctvom jediného tlačidla
  • Tlačidlo k okamžitému návratu smerom k miestu štartu
  • BML Falcon FullHD zaujme aj bezstarostným módom pre začiatočníkov
  • Pevná a ľahká konštrukcia
  • Pripojte k dronu BML Falcon FullHD dodatočné moduly
  • Jednoduché lietanie tiež v interiéroch
  • Až 8 minút letu na jediné nabitie
  • 360° flip všetkými smermi

Točte ako profesionál

Snímanie úchvatných snímkov a natáčanie vo Full HD –to je na kvadrokoptére BML Falcon FullHD to najlepšie! Zachyťte krásy okolia z vtáčej perspektívy v 5 Mpx fotografiách alebo Full HD videu s 30 snímkami za minútu. Kameru navyše môžete ľahko vymeniť za FVP modul (dodávaný samostatne) pre prenos obrazu, a sledovať tak váš let v reálnom čase.

Vhodný aj pre úplných začiatočníkov

Dron BML Falcon FullHD zvládne ovládať úplne každý. Nervózny z prvého letu? Úplne zbytočne! Štart aj pristátie budú vďaka jedinému tlačidlu až smiešne jednoduché. Počas letu vám zase pomôže automatické udržiavanie letovej hladiny prostredníctvom 6-osovej stabilizácie. A keď pôjde do tuhého, vždy sa môžete spoľahnúť na tlačidlo poslednej záchrany, ktoré dron vráti späť na miesto štartu.

Bezpečnosť na prvom mieste

Zapojte senzor prekážok (dodávaný zvlášť) a dron BML Falcon FullHD inteligentne zmení trajektóriu letu vždy, keď rozpozná blížiaci sa objekt. Vyskúšajte tiež Headless mód, ktorý vám – ako už názov napovedá – umožní hodiť všetky starosti za hlavu. Nebudete musieť úpenlivo sledovať, kam dron smeruje – viac času pre vás.

Konštrukcia vyladená do najmenšieho detailu

Viete, ako sa pozná vysoko odolný a zároveň ľahko ovládateľný dron? Stačí ho vziať do ruky. Kvadrokoptéra BML Falcon FullHD má pevnú, avšak neuveriteľne ľahkú konštrukciu, a tak dokonale spĺňa obe charakteristiky. Ak ste kreatívci, určite vás zaujme aj unikátny modulárny dizajn, vďaka ktorému môžete k prístroju v lete pripojiť dodatočné moduly. Výmenu batérie alebo vrtúľ zvládnete rýchlejšie, než trikrát za sebou povedať „moderná kvadrokoptéra“.

Nelietate v tom sami

Závidíte profesionálnym pilotom všetky tých letových asistentov? S dronom BML Falcon FullHD už nikdy viac! Vďaka pokročilým funkciám ako Headless mód alebo automatický návrat pre vás lietanie vonku i vo vnútri bude hračka. Čítate správne – 6-osová stabilizácia a malé rozmery sú ako stvorené tiež pre lety v interiéroch. Navyše môžete nasadiť chrániče vrtúľ a bez obáv manévrovať aj v naozaj miniatúrnych priestoroch.

Zábava na dlho

S kvadrokoptérou BML Falcon FullHD je to naozaj na dlho. V dobrom slova zmysle! Vymeniteľná batéria s kapacitou 650 mAh vám umožní preletieť sa na jediné nabitie až 8 minút. A za ďalších 90 minút sa dobije z nuly na sto. A keby vám kamaráti stále nezávideli, predveďte im 360° flip – stačí stlačiť jediné tlačidlo a joystickom vybrať smer otočenia. To je ešte len trik!

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Ovládačom

Batéria

Dĺžka nabíjania 90 min

Hmotnosť

Hmotnosť 135 g

Obsah balenia

Obsah balenia Diaľkový ovládač, Dron
Kód:  BML11a02
Produktové číslo:  BMLFALCON
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04